«Ο ΑΡΗΣ είναι η ζωή μου»

από AllAboutARIS

«Πρέπει όλοι οι Αρειανοί να συσπειρωθούμε και αν δείξουμε σε όλους τι εστί ΑΡΗΣ»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on Air στον Libero 107.4 fm φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Πόππης ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα γύρω από τον ΑΡΗ ενώ τόνισε ότι οι Αρειανοί πρέπει να δείξουν στήριξη κυρίως στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αγάπη του για τον ΑΡΗ:

«Ο ΑΡΗΣ είναι η ζωή μου. 45-46 χρόνια ασχολούμαι με τον ΑΡΗ, καθώς είναι η μεγάλη μου αγάπη».

Για το ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι του ΑΡΗ που παρακολούθησε:

«Το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν το αμέσως επόμενο από τελικό του κυπέλλου του 1970, ο οποίος είναι και μοναδικός τελικός του ΑΡΗ που έχω χάσει. Το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχασα ήταν το παιχνίδι στην Ατλέτικο και έχασα την μεγαλύτερη νίκη αλλά ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα έχουμε και άλλες τέτοιες στιγμές».

Για την εκδήλωση της παρουσίασης της φανέλας και την προσπάθεια του κ.Καρυπίδη:

«Η ΠΑΕ κάλεσε τους χορηγούς και τους κατόχους σουιτών και εγώ από την πρώτη μέρα είμαι κάτοχος σουίτας. Ήταν μια λιτή, καλή εκδήλωση. Ήταν κάτι που είχαμε ξεχάσει τον ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια. Εδώ είχαμε να κάνουμε δυο χρόνια προετοιμασία, όχι να παρουσιάσουμε φανέλα».

«Σιγά σιγά βλέπω ότι η ομάδα οργανώνεται. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Ότι έχει πει μέχρι αυτή τη στιγμή το έχει κάνει και με το παραπάνω. Πέρσι έκανε μια ομάδα η όποια ήταν για εμένα ομάδας Football League για να διεκδικήσει την άνοδο της στην Superleague και το μαρτυρεί αυτό οι 25 βαθμοί διαφοράς που είχε ο ΑΡΗΣ».

«Και φέτος οι μεταγραφές που έχει κάνει είναι μεταγραφές ομάδας που χτυπάει 5αδα στην Superleague. Η ομάδα όμως πρέπει να δέσει. Ο ΑΡΗΣ έχει εάν εξαιρετικό υλικό και το μόνο που μένει τώρα είναι αν δουλέψουν όλοι μαζί και θα φανεί σε λίγο καιρό η αξία όλων αυτών των παικτών και θα ανέβει εύκολα η ομάδα στην Superleague».

Για τις φανέλες:

«Εμένα μου αρέσει περισσότερο η κίτρινη. Όσο για την ροζ πολλές ομάδες του εξωτερικού έχουν αγωνιστεί με την ροζ φανέλα και είχε εμπορική απήχηση. Και η ΝΙΚΕ και ο ΑΡΗΣ είχαν προφανώς εμπορικούς στόχους με την ροζ φανέλα. Εγώ τον ΑΡΗ τον έμαθα με την κίτρινη φανέλα. Την δεκαετία του 70’ ο ΑΡΗΣ φορούσε κίτρινη φανέλα και μαύρο σορτσάκι».

Για το πώς περιμένει το φετινό πρωτάθλημα :

«Εύκολο δεν θα είναι το πρωτάθλημα. Αν όμως ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος από την αρχή οι άλλοι θα τα παρατήσουν, θα σταματήσουν να ασχολούνται με τον ΑΡΗ και θα παλέψουν για την 2η θέση όπως έγινε και πέρσι. Αν πάρει τα πρώτα αποτελέσματα ο ΑΡΗΣ θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος».

 
Για το παράπονο  του Καρυπίδη για τη στάση του κόσμου και τα διαρκείας:

«Αυτό είναι αλήθεια. Είναι δυο τα πράγματα που επηρεάζουν την στάση αυτή. Πρώτα η οικονομική κρίση και δεύτερον η πίκρα και η στεναχώρια του λαού του ΑΡΗ. Η δεύτερη χρονιά στην Γ’Εθνική πλήγωσε σημαντικά τον ΑΡΗ. Την πρώτη χρονιά ο κόσμος ήταν πιο κοντά στην ομάδα. Ωστόσο, σαν Αρειανοί τον αδικούμε τον Καρυπίδη. Ότι έχει τάξει το έχει κάνει».

 «Ο Αρειανός αναλώθηκε τόσα χρόνια στην εσωτερική φαγωμάρα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους εσωτερικούς  αντιπάλους του να τον καβαλήσουν. Γίνονται πολλά σκάνδαλα όπως το τελευταίο που αναδείχθηκε με το ρεύμα στο κρατικό της Πυλαίας. Η συγκεκριμένη ομάδα αντλεί έσοδα από αυτό. Κάνει συναυλίες, κάνει πολιτικές συγκεντρώσεις, όλα αυτά είναι πολλά έσοδα για μια ομάδα. Πολύ περισσότερα έσοδα από όταν έχει αγώνα που δεν πατάει κανείς, εκτός από το όταν παίζουν με τον ΑΡΗ».

«Αυτό το πράγμα με την Νομαρχεία είναι σκάνδαλο. Έχουν βρει τον ΑΡΗ ανίσχυρο επειδή φαγωνόταν για τα εσωτερικά ζητήματα. Αν είχαμε και εμείς παγωμένα χρέη μπορεί κάποτε να μην ερχόταν Ρώσος αλλά να ερχόταν Άραβας. Για αυτό πρέπει όλοι οι Αρειανοί να συσπειρωθούμε. Αυτή την στιγμή υπάρχουν δυο ιδιοκτήτες που βάζουν χρήματα και θα πρέπει να τους στηρίξουμε για να δείξουμε σε όλους τι εστί ΑΡΗΣ. Οι εταιρείες είναι δικές τους και βάζουν οι ίδιοι τα χρήματα, είναι ιδιοκτήτες και όχι διαχειριστές».

«Γίνονται μεταγραφές καλές και έρχονται παίκτες αξίας. Ποιος περίμενε να έρθει ο Τζεμπούρ στον ΑΡΗ. Εγώ όταν το πρωτοάκουσα, γέλασα. Μπορεί ο ΑΡΗΣ να είναι μεγάλη ομάδα αλλά είναι ομάδα Football League και αυτός ένας επαγγελματίας παίκτης. Πρέπει λοιπόν όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Αν όχι με τα διαρκείας, στην πρώτη αγωνιστική να έχουμε πάνω από 10.000 κόσμο. Πρέπει να δώσουμε στον Καρυπίδη να καταλάβει ότι τον στηρίζουμε.Ο Καρυπίδης είναι «μπαλαδόφατσα» δεν είχε 5 φράγκα και είπε θα πάρω μια ομάδα. Αν ο κόσμος είναι φέτος κοντά στην ομάδα πιστεύω του χρόνου θα κάνουμε ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει πολλά πράγματα».

Για τον ΑΣ:

«Και εκεί μπήκαν τα πράγματα στην σειρά τους. Ο Γιάννης ο Ψηφίδης κάνει πολύ καλή δουλειά, όσο περνάει από το χέρι του».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος και την αγωνιστική απραξία:

«5 μήνες η ομάδα δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι. Αυτό δημιουργεί νεύρα, πίεση και πολλά άλλα. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει ανταγωνιστικά. Εμείς ξεκινήσαμε 25 Ιουλίου και τώρα έχουμε φτάσει Οκτώβριο και ακόμη δεν ξέρουμε πότε ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το μπάσκετ του ΑΡΗ:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρίφτη. Κατάφερε να πάρει από τους ξένους της πρώτης χρονιάς πολλά παραπάνω από όσα περίμενε ο κόσμος. Πέρσι ακόμη καλύτερα. Ο Πρίφτης καταφέρνει να παίρνει από τους παίκτες το κάτι παραπάνω και αυτό κάτι λέει. Οικονομική ηρεμία υπάρχει στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το μπάσκετ και ο κρυφός μου πόθος είναι το ευρωπαϊκό. Αν δει σοβαρά το θεσμό πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά. Βλέπω ότι κάνουμε στοχευόμενες κινήσεις και όχι κινήσεις νεοπλουτισμού».

Για την παραγοντική του ενασχόληση στον ΑΡΗ:

«Από την παραγοντική ενασχόληση με τον ΑΡΗ, πετάω την παραγοντική. Χίλιες φορές φίλαθλος παρά παράγοντας. Δεν είναι για εμένα αυτό. Πάντα κοντά στην ομάδα αλλά μακριά από διοικήσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα