Έκαναν το πρώτο βήμα οι Μπάκεν Μπερς

από AllAboutARIS

Οι Μπάκεν Μπερς κέρδισαν, εκτός έδρας, την Τάρτου με σκορ 75-67 και χρειάζονται πλέον νίκη ή ήττα κάτω από οκτώ πόντους στην έδρα τους, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Basketball Champions League.

Ο αγώνας:

Η Τάρτου ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο από νωρίς, ανεβάζοντας ακόμη και σε διψήφιο νούμερο την διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με όπλο την δυνατή τους άμυνα, κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να κλείσουν με μειονέκτημα 5 πόντων το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η αντεπίθεση των Μπάκεν Μπερς συνεχίστηκε. Η ομάδα από την Δανία συνέχισε να παίζει πιεστική και δυνατή άμυνα, γεγονός που την βοήθησε να τρέξει ένα επιμέρους σκορ 26-17 και να μπει σε θέση οδηγού.

Στην τελευταία περίοδο η Τάρτου προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν στη νίκη με 67-75.

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 38-33, 54-60, 67-75 

Ο επαναληπτικός θα γίνει την Πέμπτη 6/10 στην έδρα των Μπάκεν Μπερς. Ο νικητής (η Τάρτου μετά και το σημερινό αποτέλεσμα χρειάζεται νίκη με περισσότερους από 8 πόντους) προκρίνεται στους ομίλους της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στον Α΄ όμιλο του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα