Τα… παράθυρα της δουλειάς και το σερί των αγώνων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμα μία διακοπή πρωταθλήματος ολοκληρώνεται…

Ηταν η δεύτερη μέσα σε διάστημα ενός μήνα και αρκετά… ευεργετική δεδομένων των συνθηκών. Και κυρίως αυτή της αλλαγής του προπονητή στον ΑΡΗ.

Ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε μία πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά όχι δική του και αρκετά αδούλευτη. Και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει όταν αυτό γίνεται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Οταν υπάρχουν ματς, δεν είναι εύκολο για τον οποιοδήποτε προπονητή να παίξει σε διπλό ταμπλό. Για αυτό και ο Μάντζιος περίμενε φυσιολογικά τις δύο τελευταίες διακοπές, λόγω εθνικών, οι οποίες… έκατσαν κουτί για να δουλέψει αποκλειστικά πάνω σε συγκεκριμένους τομείς. 

Ο ΑΡΗΣ θα κάνει καιρό να συναντήσει ξανά αυτή τη συγκυρία, έχοντας μπροστά του πλέον ένα γεμάτο πρόγραμμα μέχρι τις γιορτές αλλά και μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. 

Ο Μάντζιος προσπάθησε να… τροφοδοτήσει τους παίκτες με όσο το δυνατόν περισσότερο “υλικό” μπορούσε και παράλληλα να βελτιώσει την ομάδα σε τομείς που ήταν αδύναμη. 

Επειδή όμως όλα χρειάζονται και πρακτική, απαιτούνται και παιχνίδια για να αποδώσει η δουλειά που έγινε και φυσικά να φανεί εάν αυτή θα έχει αποτέλεσμα ή όχι.

Προτεινόμενα Άρθρα