Mister, ετών 65 (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λίγοι είναι οι προπονητές του ΑΡΗ που έχουν καταφέρει να… αμφισβητήσουν έστω και λίγο τον χαρακτηρισμό της ηλεκτρικής καρέκλας που έχει δοθεί στον πάγκο της ομάδας.

Αργά ή γρήγορα βέβαια και αυτοί έφυγαν. Άλλοι ξεχάστηκαν. Άλλοι όμως όχι. Και σίγουρα εκείνος που παραμένει πάντα στη μνήμη και την καρδιά των φίλων του ΑΡΗ, είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. 

Στις 3 Νοεμβρίου του 2009 οι “κιτρινόμαυροι” “ταρακούνησαν” την ποδοσφαιρική Ελλάδα φέρνοντας έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης και αναγνωρισιμότητας, για να τους οδηγήσει στην πιο ένδοξη χρονιά της ευρωπαϊκής ιστορίας τους. 

Είσοδος στους ομίλους του Europa League, δύο νίκες επί της εν ενεργείας τότε Κυπελλούχου Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης και πρόκριση στη φάση των “32” της διοργάνωσης. 

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ένας χαμένος τελικός. Μία ακόμα χαμένη ευκαιρία για τίτλο, στον τελικό του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. 

Ακόμα και αυτό όμως δεν εμποδίζει τον κόσμο να θυμάται τον… Mister με αγάπη και να αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα