Από τον ΑΡΗ στον Αιγινιακό (pic)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο νεαρός παίκτης πολύ σύντομα θα βρεθεί απέναντι στον αγαπημένο του ΑΡΗ

Ο Γιώργος Ταουσάνης μοιράστηκε μέσω των social media ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα με το οποίο ευχαριστεί τον ΑΡΗ και δηλώνει ανυπόμονος για το επόμενο βήμα, με την φανέλα του Αιγινιακού. 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Λένε ότι όταν ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος ανοίγει στην ζωή μας. ‘Ετσι μέτα από 14 χρόνια στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα της ομάδας εώς και την πρώτη ομάδα ο κύκλος μου ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ έκλεισε. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα στα τόσα χρόνια (παίκτες-προπονητές-διοικήσεις) αφήνοντας πίσω τα άσχημα και κρατώντας μόνο τα καλά και αφήνω την καρδιά μου ΕΚΕΙ!
Ο νέος κύκλος στην καριέρα μου είναι η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ μία ζεστή οικογένεια που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο Κο ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΩΠΑ που με πίστεψε και μου άνοιξε την πόρτα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πλέον για μένα και θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους manager μου Michel Moussalli και Kostas Taousanis A για την αμέριστη στήριξη που μου έδωσαν. Επίσης να ευχαριστήσω τον Κο Γεωργιος Ζιώγας και Dimitris Ioannidis για την επιστημονική τους υποστήριξη εώς τώρα.
Με εκτίμηση
Γιώργος Ταουσάνης”

Προτεινόμενα Άρθρα