"Σοβαρευτείτε και δείξτε τις ικανότητές σας"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μίλησε μαζί με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο στους παίκτες και τους ζήτησαν να μην επαναληφθεί εμφάνιση σαν αυτή της Λαμίας

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για αρκετή ώρα στους παίκτες σε ήρεμο κλίμα και με πρόθεση να επικρατήσει ηρεμία στα αποδυτηρια. “Δεν θέλω να επαναληφθεί μία τέτοια εμφάνιση. Θέλω στο εξής να είστε σοβαροί και να μην δίνετε δικαιώματα. Δώσατε διακίωμα στην Λαμία να σας αμφισβητήσουν όλοι. Είστε οι καλύτεροι στην κατηγορία και δεν θέλω να ξαναδώ χαλαρότητα ή τέτοιες εμφανίσεις.Είναι ντροπή αυτό που έγινε στην Λαμία και δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει αυτη την εικόνα και να δέχεται 4 γκολ. Περιμένω στα επόμενα ματς φλικά ή επίσημα να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο”.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Αναστόπουλος που κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: “Αδικείτε τους εαυτούς σας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια. Αυτή θα είναι η football league. Έτσι θα είναι τα ματς και πρέπει να τα δίνουμε όλα για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο αν αγωνιστείτε σύμφωνα με τις πραγματικές σας δυνατότητες”.

Οι παίκτες από την πλευρά τους μέσω 2-3 πιο παλιών παικτών υποσχέθηκαν ότι δεν θα επαναληφθεί μία τέτοια εικόνα στο μέλλον και θα πράξουν το καλύτερο δυνατό σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί ότι παρουσία και του Σίμου Ορφανίδη συζητήθηκαν μεταξύ του κ. Καρυπίδη και των παικτών και διάφορα λειτουργικά και θέματα της καθημερινότητας με την δέσμευση της διοίκησης ότι θα επιλυθούν όλα. Σε αυτά προφανώς εντάσσεται και το οικονομικό κομμάτι με την διοίκηση να σημειώνει ότι τα όποια θέματα από πέρσι θα λυθούν εντός των ημερών (μετά την αδειοδότηση που θα ανίξει τον λογαριασμό της ΠΑΕ) και πώς από εδώ και στο εξής τα όποια θέματα θα πρέπει να λύνονται εντός των αποδυτηρίων και της οικογένειας της ομάδας πιο γρήγορα και άμεσα και χωρίς να επηρεάζεται το αγωνιστικό τμήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα