Πέντε χρόνια AllAboutARIS, πέντε χρόνια στην κορυφή!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πέντε χρόνια ζωής κλείνει το Νο1 αθλητικό σάιτ για τα νέα του ΑΡΗ

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 ήρθε στην… διαδικτυακή ζωή μία ιστοσελίδα, η οποία πέντε χρόνια αργότερα έμελλε να βρεθεί στην κορυφή πάνω στο είδος της και στην ειδησεογραφία της. Μία ειδησεογραφία αφοσιωμένη στον ΑΡΗ.

Το AllAboutARIS «γεννήθηκε» το 2011 με στόχο την πλήρη και συνεχή ενημέρωση των φίλων του ΑΡΗ για τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας. Και με αυτό το στόχο συνεχίζει να πορεύεται μέχρι σήμερα!

Το… διαδικτυακό παιδί των Χρύσανθου Τσαλτίδη και Αλεξη Σαββόπουλου, μεγάλωσε και έφτασε να εξελιχθεί στο Νο1 ΜΜΕ όσον αφορά την επικαιρότητα του ΑΡΗ, ανεξαιρέτως αθλήματος. Μέσα από συνεχή προσπάθεια, ρεπορτάζ και φυσικά την δική σας αγάπη, αγκαλιάζοντας το AllAboutARIS από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του. Κάτι που δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics που μας φέρνουν στην 1η θέση!

Με συνεχή παρουσία όπου υπάρχει ΑΡΗΣ! Το μοναδικό σάιτ του ΑΡΗ που συνεργάζεται με επαγγελματίες φωτογράφους και το πρακτορείο «Motionteam». Χωρίς ερασιτεχνικές φωτογραφίες, με σεβασμό απέναντι στο αναγνωστικό κοινό του.

Φυσικά μαζί με τα διαδικτυακά μας γενέθλια, υπάρχουν και τα ραδιοφωνικά μέσω της συνεργασίας με τον «Libero 107,4» επίσης την τελευταία πενταετία. Με δύο εκπομπές για τον ΑΡΗ από πέρυσι, οι οποίες δεν αποσκοπούν μόνο στην ενημέρωση του κόσμου, αλά του δίνουν και βήμα να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη του ομάδα.

Ολα τα παραπάνω βέβαια, ήρθαν σε δύσκολα χρόνια για τον σύλλογο. Παρόλα αυτά, στεκόμαστε όρθιοι και με την δική σας στήριξη συνεχίζουμε. Εσείς άλλωστε είστε η… βενζίνη μας, για να προχωράμε και να γινόμαστε καλύτεροι! Για αυτό σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ακόμα καλύτερη συνέχεια!

Οπου υπάρχει ΑΡΗΣ, θα υπάρχει και το AllAboutARIS! 

Προτεινόμενα Άρθρα