Όλα τα… γαλλικά του Κριστιάνο στον Ζιντάν (vid)

από AllAboutARIS

Τα έβαλε με όλους ο Πορτογάλος

Πύραυλος έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν είδε την πινακίδα με τον αριθμό του να σηκώνεται στο 72ο λεπτό του αγώνα με την Λας Πάλμας. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε πως απλώς ήθελε να προφυλάξει τον CR7 ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ, όμως οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν κάθε δευτερόλεπτο από το ιστορικό ξενέρωμα του Κριστιάνο, ο οποίος πρώτη φορά ξέφυγε τόσο πολύ όσο καιρό ο «Ζιζού» βρίσκεται στον πάγκο της «βασίλισσας».

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλο το ιστορικό από το άγριο ξενέρωμα του Κριστιάνο, ο οποίος με το που καταλαβαίνει ότι θα γίνει αλλαγή κοιτάει το ρολόι και κάνει ένα μορφασμό. Στην συνέχεια αποχωρεί και δίνει το χέρι στον Ζιντάν δίχως να τον κοιτάει στα μάτια. Κατευθύνεται στον πάγκο και μουρμουρίζει προς τους βοηθούς του, ενώ στην σύσταση του Γαρθία-Κολ να είναι ήρεμος, αυτός απαντά με ένα μεγαλοπρεπές fodas-se, που είναι το πορτογαλικό fuck!

Λίγο αργότερα ο τηλεοπτικός φακός τον πιάνει να βρίζει κάποια… μάνα, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα αποχωρεί πρώτος από τον πάγκο, δεν δίνει το χέρι σε κανένα αντίπαλο και αποχωρεί μόνος, μουτρωμένος και με κατεβασμένο κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. 

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί…

Προτεινόμενα Άρθρα