«Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι»

από AllAboutARIS

«Με την φανέλα και τον κόσμο δεν παίρνεις αποτελέσματα»

Μετά την τραγική εμφάνιση της ομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε να μιλήσει ο ίδιος προς τους δημοσιογράφους. Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε ότι δεν χωρά καμία δικαιολογία  για κανέναν και τόνισε ότι δεν θα  αφησει να περάσει έτσι αυτή η ήττα, έστω και σε φιλικό αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα δε θα μπω σε δικαιολογίες όπως για πέναλτι κλπ. Ήταν ένα μάθημα για την πορεία, εγώ το «ευχαιστήθηκα» γιατί και οι παίκτες έτσι θα μάθουν οι παίκτες ότι όποιος παίζει θα πρέπει να δίνει τα πάντα. Με τη φανέλα,τον κόσμο και το ρόστερ δεν παίρνεις αποτελέσματα, ούτε την κατηγορία. Νομίζαμε ότι θα έρθουμε στη Λαμία μόνο με τα ονόματα και θα περάσουμε αέρα από εδώ. Ήρθε η σφαλιάρα όπως έγινε και με την πρώτη χρονιά στην Γ’ Εθνική. Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο όταν παίζουνε με αντίπαλο τον ΑΡΗ. Ήταν θετικό για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε».

Για το πως θα διαχειριστεί το αποτέλεσμα αυτό στη συνέχεια: «Αυτό θα το συζητήσω πρώτα με τους παίκτες μου.Ξέρουμε να διαχειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα είναι σίγουρο, δεν θα περάσει έτσι. Δηλαδή η Λαμία που κέρδισε σήμερα θα πάρει το πρωτάθλημα; Σημασία έχει τι θα γίνει στα επίσημα ματς».

Προτεινόμενα Άρθρα