«Ο ΑΡΗΣ εχει ανεβάσει επίπεδο»

από AllAboutARIS

«Αντίπαλός μας ο χρόνος»

Για τον αγώνα δρόμου που γίνεται από τη Δόξα Λευκάδας, προκειμένου να σχηματίσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ μετά την άνοδό της στην Basket League μίλησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 36χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και για την ανυπομονησία που υπάρχει στο νησί για την παρθενική εκπροσώπησή του στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-το πώς υποδέχτηκε η Λευκάδα την άνοδο στην Α1: «Ο κόσμος αγαπά το μπάσκετ και διψά γι’ αυτό στην επαρχία. Όταν έρχεται μια ομάδα στην Α1, είναι κάτι που ενδιαφέρει πολύ την πόλη. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ομάδες που δεν έχουν την ευκαιρία να δουν κάθε μέρα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο».

-την αγωνία στο νησί για τη wild card: «Υπήρχε μεγάλη αγωνία, όχι μόνο για τη Δόξα, αλλά και για τις άλλες ομάδες. Υπήρχαν αρκετές σκέψεις για το τι θα γίνει αν θα πάρει τη θέση και τι θα γίνει αν δεν την πάρει. Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι οι φορείς του μπάσκετ, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ, να βάλουμε κάποια δεδομένα και να πούμε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τόσο πολύ για να βρούμε τη 13ή ή 14η ομάδα του πρωταθλήματος. Αν θέλουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν, θα πρέπει αυτά τα πράγματα να εκλείψουν».

-την προσπάθεια της Δόξας Λευκάδας: «Αντίπαλός μας είναι ο χρόνος. Η ομάδα έχει πάρει ήδη τρεις Αμερικανούς και οι άνθρωποι της ομάδας από ώρα σε ώρα ή από μέρα σε μέρα θα κλείσουν το ρόστερ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι παραπάνω».

-το νέο πρωτάθλημα: «Υπήρχε μια περίοδος που το πρωτάθλημα είχε μια πτώση λόγω της κρίσης. Αναγκάστηκαν οι ομάδες να μειώσουν τα μπάτζετ και μειώθηκε η ποιότητα. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ και η ΑΕΚ έχουν ανεβάσει το επίπεδο, υπάρχουν πολύ καλοί προπονητές που χωρίς πολλά χρήματα βρίσκουν αξιόλογους παίκτες και περιμένω ένα αξιόλογο πρωτάθλημα φέτος».

Προτεινόμενα Άρθρα