Πήγε να βρει ομάδα με τσιγάρο και ουίσκι ο Αντεμπαγιόρ

από AllAboutARIS

Στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποχώρησε από την Κρίσταλ Πάλας και έκτοτε ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του

O άλλοτε αστέρας της Άρσεναλ ήρθε σε επαφή με την Λιόν αλλά η απόκτησή του δεν προχώρησε. Οι φήμες ήθελαν τον αρχηγό της εθνικής ομάδας του Τόγκο, να χαλάει τη μετακίνησή του στη γαλλική ομάδα, λόγω του Κόπα Άφρικα που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Λιόν του ζήτησαν να αποχωρήσει από την εθνική του ομάδα, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Σε αυτό το σημείο, ο προπονητής της Λιόν, Μπρούνο Γενέσιο, θέλησε να κάνει γνωστό τον πραγματικό λόγο που χάλασε την απόκτησή του. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ είχε θέση στο ρόστερ της ομάδας και γι’ αυτό έδωσε ένα ραντεβού μαζί του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Ο Αντεμπαγιόρ κατέφθασε στο χώρο που τον περίμενε ο Γεσερίνο, με ένα τσιγάρο στο στόμα και ζήτησε να του βάλουν λίγο… ουίσκι στον καφέ του.

Έτσι, ο Μπρούνο Γεσερίνο αποφάσισε ότι ο Τογκολέζος δεν έχει θέση στην ομάδα. Αν μη τι άλλο, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, όχι μόνο δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό αλλά δεν θυμίζει καν ποδοσφαιριστή. Πάντως, η κίνησή του χαρακτηρίζεται θαραλέα για κάποιον, ο οποίος προσπαθεί να βρει ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα