«Ο Τουρέ θα παίξει όταν ζητήσει συγγνώμη ο μάνατζέρ του»

από AllAboutARIS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίζεται αποφασισμένος να μην δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Γιάγια Τουρέ, με δεδομένο ότι ο μάνατζερ του παίκτη δεν ανακαλεί τις δηλώσεις που έχει κάνει εναντίον του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

O Iσπανός τεχνικός ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν υπολογίζει τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, την ώρα που ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ τόνιζε δημόσια ότι Τουρέ και Γκουαρδιόλα έχουν κάκιστες σχέσεις από την περίοδο που συνυπήρξαν στη Μπαρτσελόνα. 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Σέλουκ δεν σταμάτησε να μιλά εναντίον του Ισπανού προπονητή, ο οποίος μάλιστα αποφάσισε να αφήσει τον Τουρέ εκτός της λίστας της Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ δείχνοντας πως δεν τον υπολογίζει καθόλου.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Σουόνσι για την Πρέμιερ Λιγκ, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για πολλοστή φορά σχετικά με το θέμα του Τουρέ και η απάντησή του ήταν και πάλι κατηγορηματική: 

«Ήταν δύσκολη η απόφαση να τον αφήσω εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο μάνατζέρ του είπε μερικά πολύ σοβαρά πράγματα την επόμενη ημέρα. Επομένως, αν ο μάνατζέρ του δεν ζητήσει συγγνώμη από τον σύλλογο, ο Τουρέ δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την ομάδα. Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών πρέπει να μάθουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους και αν έχουν κάποιο πρόβλημα μπορούν να μιλούν με τον Τσίκι Μπεγιριστάιν (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι)».  

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα