Δυσαρεστημένος με Κόντε ο Αμπράμοβιτς

από AllAboutARIS

Δημοσιεύματα να αφήνουν ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης του δεύτερου από την Τσέλσι

Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει την… σιγουριά της εθνικής ομάδας της πατρίδας του μετά το EURO της Γαλλίας και ο Ρώσος μεγιστάνας βρήκε σε αυτόν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έφυγε από την Τσέλσι πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της περσινής σεζόν.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο Κόντε να έχει την… τύχη του Πορτογάλου, καθώς ο Αμπράμοβιτς φέρεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος τόσο από τα αποτελέσματα, όσο και από τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι τώρα.

Η Τσέλσι έκανε ιδανική αρχή στην Πρέμιερ Λιγκ με τέσσερις νίκες, αλλά ακολούθησαν η ισοπαλία με τη Σουόνσι και η ήττα από τη Λίβερπουλ. 

Ο Αμπράμοβιτς συναντήθηκε με τον Ιταλό προπονητή μετά τον αγώνα με τους «κόκκινους», του εξέφρασε την απογοήτευσή του, ενώ ο Κόντε απάντησε στις επικρίσεις που άκουσε λέγοντας ότι έχει θέμα με το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκαν οι παίκτες που ζήτησε το καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, ο Κόντε είναι πια σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ο Ρώσος θα του δώσει λίγο χρόνο ακόμα, αλλά είναι βέβαιο πως θα αποφασίσει να τον διώξει στην επόμενη… γκέλα!

Προτεινόμενα Άρθρα