«Τσεκάρει» Βραζιλιάνο εξτρέμ ο «Αναστό» (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από το μικροσκόπιο του Αναστόπουλου θα περάσει τις επόμενες ημέρες ο Βραζιλιάνος εξτρέμ

Στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον ΑΡΗ βρίσκεται από σήμερα ο Μούριελ Ντοριγκάτι, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ. 

Ο 20χρονος εξτρέμ προτάθηκε στον Αναστόπουλο μέσω των γνωριμιών που έχει ο 58χρονος τεχνικός στην Ιταλία. Ετσι έδωσε το «οκ» για να έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένουν να δοκιμαστεί και εφόσον ικανοποιήσει να αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λαμία, εφόσον αναβληθεί οριστικά η πρεμιέρα της Football League. 

Ο Ντοριγκάτι είναι γεννημένος στην Βραζιλία στις 10 Ιανουαρίου 1996 και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μίλαν το 2013, πριν μετακομίσει το 2014 σε εκείνες της Γκρέμιο. Εναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ιταλία για να φορέσει την φανέλα της Βιτερμπέσε, ομάδα της 3ης κατηγορίας, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν φόρεσε την φανέλα της Σερπεντάρα.

Η βασική του θέση είναι εκείνη του δεξιού εξτρέμ, μπορεί όμως να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πλευρά όσο και ως επιθετικός.

Προτεινόμενα Άρθρα