«Ο Ζιντάν είναι το είδωλό μου»

από AllAboutARIS

Τον θαυμασμό για τον Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και το σεβασμό για τις όποιες αποφάσεις του εξέφρασε ο Χάμες Ροντρίγκες μετά τη χθεσινή νίκη επί της Εσπανιόλ με 2-0.

Μέλι στάζει για τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό σταρ όχι μόνο να μην είναι δυσαρεστημένος για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής, αλλά να μιλάει με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Γάλλο κόουτς.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» στη χθεσινή νίκη με 2-0 κόντρα στην Εσπανιόλ τόνισε: «Ο Ζιντάν είναι το είδωλό μου και η Ρεάλ Μαδρίτης το όνειρό μου».

Παράλληλα, ο διεθνής επιτελικός μέσος αναφέρθηκε στις αποφάσεις του προπονητή του: «Καταλαβαίνω απόλυτα τις αποφάσεις του κόουτς, ξέρει ότι πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα, όχι μόνο με ασίστ και γκολ».

Τέλος, ο Χάμες δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους «μερένχες»: «Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι στη Μαδρίτη και γενικά ευχαριστημένοι από το σύλλογο, θα παλέψω για να μείνω εδώ για πάντα». 

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα