«Θέλει χρόνο ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της Γκαζιαντέπ, Στέφανος Δέδας, τόνισε πως ο ΑΡΗΣ χρειάζεται χρόνο μέχρι να δέσει ως ομάδα.

Για το τρίτο σερί φιλικό της ομάδας του που κρίνεται στην παράταση:

«Είναι επίπονο την ώρα του παιχνιδιού, αλλά αυτές οι ειδικές καταστάσεις είναι ό,τι καλύτερο για εμάς. Υπάρχει βέβαια λίγη κούραση, γιατί ουσιαστικά παίζουν εφτά παιδιά. Είναι ευχάριστο, αλλά κι επίπονο ταυτόχρονα».

Αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του:

«Ναι. Αυτό που είδα σήμερα είναι το πώς θα μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε και στην πίεση. Ξέραμε ότι ο ΑΡΗΣ θα πιέσει και ήθελα να δω πόσο έτοιμοι είμαστε να διαχειριστούμε αυτή την πίεση. Όχι απαραίτητα να τους κερδίσουμε, αλλά να βγάλουμε τα ελεύθερα σουτ, να μην κάνουμε λάθη. Νομίζω πως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, έπαιξαν ωραίο μπάσκετ».

Ένα σχόλιο για την εικόνα του ΑΡΗ:

«Ο ΑΡΗΣ θέλει χρόνο. Έχει ατομικά πολύ καλούς παίκτες. Νομίζω πως κάποιες αδυναμίες που έχει, τις εντοπίζει εύκολα κάποιος που τον αντιμετωπίζει. Έχει βέβαια και πολλές δυνατότητες. Για παράδειγμα ο Τζένκινς που αποκτήθηκε για να σουτάρει, ήταν σήμερα εκπληκτικός. Ατομικά είναι πάρα πολύ καλός ο ΑΡΗΣ και είναι πλέον θέμα του προπονητη και του σταφ, να βρει τον συνδυασμό των πεντάδων. Νομίζω πως όταν βρούνε ποιος πρέπει να παίζει με ποιον και ανεβεί και η τακτική στην άμυνα, ο ΑΡΗΣ θ΄αναίβει. Είναι θέμα χρόνου. Του λείπει και ένας παίκτης στο «4» που είναι σημαντικό. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό και πήραμε κάποιους πόντους».

Προτεινόμενα Άρθρα