«Είχαμε κακή ατομική άμυνα»

από AllAboutARIS

Στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας, απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης την ήττα από την Γκαζιαντέπ.

«Αυτό είναι και σωστό και λάθος. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις. Οι νίκες στα επίσημα μετράνε, αλλά από τα φιλικά, σίγουρα βγαίνουνε κάποια συμπεράσματα. Δεν σημαίνει πως όταν παίζουμε φιλικά είμαστε αδιάφοροι. Μας πείραξε πάρα πολύ η ήττα και έτσι θα πρέπει να είναι, γιατί την αντίδραση που θα χρειαστεί να έχουμε κατά την διάρκεια της σεζόν, καλούμαστε να την καλλιεργήσουμε τώρα. Δεν είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε το μυαλό μας στην επίθεση και καθόλου συγκέντρωση στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πάνω σε αυτό. Μας δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν έχουμε τα τεσσάρια μας και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με σχήματα που τα έχουμε δουλέψει και ελάχιστα στην προπόνηση, αλλά αυτό είναι δικαιολογία. Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούμε έτσι. Μέσα από την αμυντική βάση θα πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας». Είπε αρχικά ο κόουτς του ΑΡΗ.

Για τα πολλά τρίποντα της Γκαζιαντέπ:

«Η Γκαζιαντέπ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, που στηρίζεται πολύ στο τρίποντο. Όταν έχει καλό ποσοστό είναι ικανή να σε “σκοτώσει”. Πιστεύω πως είχαμε κακή ατομική άμυνα και δεν είχαμε και αρκετό πνεύμα μαχητικότητας».

Αν ήταν θέμα ημέρας, κούρασης, προετοιμασίας, η σημερινή εικόνα της ομάδας:

«Είναι όλα αυτά μαζί. Δεν μπορώ η αλήθεια είναι να το προσδιορίσω».

Για το γεγονός ότι έστειλε τον Μπάκνερ στ’ αποδυτήρια:

«Είναι ένα θέμα δικό μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας:

«Μετά από αυτή την εμφάνιση, πολύ λιγότερα απ’ ότι πιστεύαμε στην αρχή. Χρειαζόμαστε δουλειά, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, αλλά είμαστε χαμηλά».

Αν οφείλεται η διστακτικότητα των παικτών στο γεγονός ότι δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους ακόμα:

«Αυτό είναι σαφές. Είμαστε σε μια περίοδο γνωριμίας και δυστυχώς δεν είμαστε και όλοι. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην συνοχή της ομάδας».

Προτεινόμενα Άρθρα