Τον έστειλε… στα αποδυτήρια

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει την φήμη του σκληρού τεχνικού με οποιοδήποτε παράπτωμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της ομάδας. Έτσι σήμερα στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μπάκνερ στα τελευταία λεπτά, στέλνοντας τον στα αποδυτήρια για μία κίνηση του Αμερικανού που δεν άρεσε.

Συγκεκριμένα και με 50 δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος της πρώτης παράτασης, ο Πρίφτης πέρασε εκτός τον Αμερικανό σέντερ, βάζοντας τον Καββαδά. Στην διάρκεια της αλλαγής ο Έρικ Μπάκνερ δεν έδωσε το χέρι του στον συμπαίκτη του, μία κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος πήγε προς το μέρος του Αμερικανού, όταν αυτός κάθισε στον πάγκο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον έστειλε εκτός αγώνα και στα αποδυτήρια, μία απόφαση που μπορεί να στέρησε από τον ΑΡΗ την νίκη σε έναν φιλικό αγώνα, αλλά έπρεπε να γίνει προκειμένου να τιμωρηθεί αυτό το περιστατικό. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι είναι δικό τους θέμα, του ίδιου και του Αμερικανού, κάτι το οποίο θα συζητήσουν αλλά η κίνηση του Μπάκνερ να μην δώσει το χέρι στον συμπαίκτη του είναι ένα περιστατικό που ο Πρίφτης καλείται να αντιμετωπίσει τώρα. 

Προτεινόμενα Άρθρα