Νίκη της Καρδίτσας επί των Τρικάλων

από AllAboutARIS

Συνεχίζουν να απογοητεύουν στα φιλικά τα Τρίκαλα

Με γκολ του Σεκούμπα Ντιατά στο 73ο λεπτό, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 των Τρικάλων σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/9).

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν για πρώτη φορά με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο τους, είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» πήραν καλό βαθμό στην αμυντική λειτουργία.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απείλησε πρώτη με προβολή του Τσιλούλη στο 15ο λεπτό, ενώ στο 22’ τα Τρίκαλα απάντησαν με λόμπα του Στεφάνοβιτς, ο οποίος εκτέλεσε με αξιώσεις ένα φάουλ στο 31’, που εξουδετέρωσε ο Κουτσόπουλος.

Το δεύτερο μέρος επεφύλασσε πιο χαμηλό τέμπο και λιγότερες συγκινήσεις, απόρροια και των πολλών αλλαγών, ωστόσο είχε γκολ.

Με τη συμπλήρωση 73 λεπτών αγώνα, έπειτα από κακή αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων, ο Ντιατά έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ.

Το 0-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του νεοεισελθόντα Στογιάνοβιτς στην εκπνοή, ο Πρίφτης δεν αγχώθηκε.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης (75′ Παπαδόπουλος), Λαμπάκης (46′ Σερζίνιο), Νιάρος (62′ Γκόλιας), Βέρτζος (45′ λ.τρ. Λεάντρο), Σαρακατσάνος (81′ Στογιάνοβιτς), Μουμίν (81′ Καρίκι), Ριζογιάννης (75′ Δουκάκης), Χασομέρης (46′ Μίνγκας), Κουσκουνάς (62′ Ράσιτς), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά (75′ Γιαννιτσάνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος (46′ Πρίφτης), Καραγιάννης (65′ Ζδράβος), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης (75′ Κοντοβάς), Υφαντής (79′ Μοσχάκης), Τσιλούλης, Τζέκος (46′ Ντιάτα), Μπιτέλης, Μπλέντι.

Προτεινόμενα Άρθρα