"Πρώτο φαβορί για την άνοδο ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης θα τεθεί αντίπαλος του ΑΡΗ, ως ποδοσφαιριστής της Σπάρτης και με συνέντευξη του στην εκπομπή AllAboutARIS on Air, τόνισε ότι οι "κιτρινόμαυροι" είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο.

Όσον αφορά την παρουσία του στον ΑΡΗ από τα τμήματα υποδομής είπε: “Κατά κύριο λόγο μόνο θετικά κρατάω από την παρουσία μου στον ΑΡΗ. Όλοι ξέρουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ. Το βλέπω ως θετικό ότι ξεκίνησα σε αυτή την ομάδα την καριέρα μου”.

Για το πρωτάθλημα της Football League είπε: “Σε σχέση με την Super League είναι τελείως διαφορετικό, πιο σκληρό, δεν υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι χώροι. Ο ΑΡΗΣ έκανε σημαντικές κινήσεις με ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας που μπορούν να κάνουν την διαφορά”.

Για το αν ο ΑΡΗΣ είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο είπε: “Πιστεύω πως ναι, είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο ο ΑΡΗΣ. Λόγω και του κόσμου του, πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να περάσει από το Χαριλάου. Υπάρχουν παιδιά με φιλοδοξίες. Οι αντίπαλοι του ΑΡΗ σίγουρα θα το βλέπουν ως πρόκληση, να αναδειχθούν αν κερδίσουν τον ΑΡΗ ή πάρουν βαθμό στο “Κλ. Βικελίδης”. Θα συναντήσει κλειστές άμυνες σίγουρα. Επίσης υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, έχω ξεχωρίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Λαμία, τα Τρίκαλα”.

Για την επιστροφή του καλού του φίλου, Σωκράτη Διούδη στον ΑΡΗ είπε: “Στην αρχή δεν το πίστευα. Αλλά ξέρω ότι ο Σωκράτης είναι… Αρειανάκι, οπότε θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα.Είναι μία σημαντική προσθήκη για τον ΑΡΗ”.

Για τις δικές του φιλοδοξίες είπε: “Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να μπορέσω να κάνω μία καλή χρονιά και να βοηθήσω την Σπάρτη. Το επόμενο καλοκαίρι να κάνω το βήμα παραπάνω”

Για το γεγονός ότι η Σπάρτη θα αντιμετωπίσει τελευταία αγωνιστική τον ΑΡΗ στο “Κλ. Βικελίδης” είπε: “Μακάρι να είναι… φιέστα για τον ΑΡΗ. Θα είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο Χαριλάου, ανυπομονώ”

Για την Σπάρτη είπε: “Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια στην Σπάρτη, θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα