«Ο κόσμος με εντυπωσίασε περισσότερο απ’ όλα!»

από AllAboutARIS

Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του ΑΡΗ και την ατμόσφαιρα του Παλέ έχει μείνει ο Έρικ Μπάκνερ, ο οποίος σημείωσε πως δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι ανάλογο.

«Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, οι φίλαθλοί, μας υποστήριξαν θερμά. Εμείς από την πλευρά μας παίξαμε σκληρά, κάναμε αρκετά λάθη, αλλά έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο στην διάθεσή μας μέχρι την έναρξη της σεζόν, για να διορθώσουμε όλα αυτά τα πράγματα. Συνεχίζουμε την δουλειά». Ανέφερε αρχικά ο Αμερικάνος center.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΑΡΗΣ, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο έτοιμος στη συνέχειας:

«Πιστεύω πως αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε και επιθετικά να έχουμε καλύτερη επικοινωνία. Να είμαστε πιο δυνατοί στο ριμπάουντ, γενικότερα έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε. Έχουμε χρόνο στην διάθεσή μας και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά».

Αν αυτού του είδους τα παιχνίδια θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει πιο γρήγορα τα πατήματά της:

«Σίγουρα. Κάθε παιχνίδι της pre-season είναι πολύ σημαντικό. Μας δείχνει που πρέπει να δουλέψουμε και τι πράγματα πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας».

Για το πώς του φάνηκε η ατμόσφαιρα του Παλέ:

«Όπως είπα ήταν κάτι το απίστευτο. Οι φίλαθλοι, μας υποστήριξαν θερμά. Είναι κάτι που δεν έχω ξανασυναντήσει. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που ζω».

Για το πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα:

«Την αγαπάω! Αγαπάω ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα. Τον καιρό, τους υπέροχους ανθρώπους, τα εστιατόρια!»

Τι πληροφορίες είχε συλλέξει για τον ΑΡΗ πριν υπογράψει το συμβόλαιό του:

«Μίλησα αρχικά με τον εκπρόσωπό μου και με τον Έλληνα μάνατζέρ μου στην συνέχεια. Άκουσα εξαιρετικές κριτικές από παίκτες που έπαιξαν παλαιότερα εδώ. Μου είπαν πολύ καλά λόγια. Έκανα και μια έρευνα στο διαδίκτυο βλέποντας κάποια βίντεο. Ο κόσμος είναι «τρελός» και αυτό είναι που μ’ έχει εντυπωσιάσει περισσότερο απ’ όλα μέχρι στιγμής».

Προτεινόμενα Άρθρα