«Η διαφορά μας από τους υπόλοιπους, είναι ο κόσμος μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο κόουτς του ΑΡΗ για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ατμόσφαιρα του Παλέ

Στον κόσμο του ΑΡΗ στάθηκε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά το τέλος το φιλικού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Στις δηλώσεις που έκανε ο κόουτς του ΑΡΗ, στάθηκε στην διαφορά που κάνουν οι φίλοι της ομάδας. Από την άλη όσον αφορά τον αγώνα, τόνισε χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα και κυρίως να μπουν οι νέοι παίκτες στην λογική της ομάδας. 

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Εκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μία σπουδαία ομάδα που παρά τις απουσίες της, έχει ποιότητα. Ημασταν ανθεκτικοί για ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα. Το δίποντο έκανε την διαφορά. Μιλάμε για μία ομάδα που διαβάζει εξαιρετικά το σκριν στην μπάλα με Τεόντοσιτς και Ντε Κολό. Δύο δημιουργικοί και παραγωγικοί παίκτες. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Να βρούμε τις επιμέρους συνεργασίες και να μάθουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Να προσαρμοστούν οι… νέοι στην λογική μας, επιθετικά και αμυντικά. Αμυντικά έχουμε έναν καλό προσανατολισμό, ταυτόχρονα όμως πρέπει να δείξουμε πιο εμφανή σημάδια βελτίωσης στην επίθεση, όπου χρειάζεται και περισσότερος χρόνος».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι κοντά μας και μας ενθαρρύνει. Ο ΑΡΗΣ είναι ιδιαίτερη ομάδα και αυτή η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με την έντονη συνεισφορά του κόσμου. Αυτή είναι η διαφορά του ΑΡΗ με τις άλλες ομάδες. Πρέπει να φτιάξουμε αυτό το αίσθημα… πείνας. Να μην είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, για να κρατάμε ζωντανή την βελτίωση και την πρόοδο, με στόχο να ανεβάσουμε την απόδοση μας επιθετικά και αμυντικά. Είχαμε δύο απουσίες, αλλά δεν τον πολυσυζητώ».

Για τον Μαρμπλ: «Εχει ένα διάστρεμμα που είναι στην κατάληξη της αποθεραπείας. Από την Τρίτη μάλλον, θα είναι σε θέση να συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας»

Προτεινόμενα Άρθρα