«Σε καλό δρόμο ο ΑΡΗΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον αγώνα με τον ΑΡΗ

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης στον ΑΡΗ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

Ο κόουτς της ΤΣΣΑ Μόσχας σχολίασε την νέα προσπάθεια που γίνεται στους «κιτρινόμαυρους», στεκόμενος παράλληλα όσον αφορά το ματς, στην εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

Για τον αγώνα :«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΑΕ και τον πρόεδρο της που με βράβευσαν. Με τιμάει πολύ. Είχαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο με τον ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση που κάναμε, επικεντρωθήκαμε στην άμυνα. Ισως αυτό να μας έκανε λίγο τσαπατσούληδες στις εκτελέσεις μας,για αυτό και μπήκαμε με χαμηλά ποσοστά στο πρώτο μέρος. Βέβαια και ο ΑΡΗΣ έπαιξε καλή άμυνα και δεν μας έδωσε χώρους. Τα ποσοστά μας όμως στο δεύτερο ημίχρονο, μας έδωσαν τη νίκη.

Ηρθαμε εδώ με οκτώ απουσίες, ελπίζω όμως να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες για να δούμε που βρισκόμαστε».

Για το αν ένιωσε ότι η ομάδα του έδινε σήμερα κάτι σαν ένα επίσημο παιχνίδι: «Πάντα στο Παλέ και με τον κόσμο στις κερκίδες το νιώθεις αυτό. Εμείς σεβαστήκαμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω ότι βοηθήσαμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για την νέα προσπάθεια του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια: «Οταν ήμουν στον ΠΑΟ, η προσπάθεια του ΑΡΗ ήταν μόνο αξιέπαινη και ουσιαστική. Βρίσκεται σε καλό δρόμο, είναι σε ανοδική πορεία και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα»

Προτεινόμενα Άρθρα