Γη και ύδωρ στα πόδια του Λίπι

από AllAboutARIS

Την δυνατότητα να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο ξεπερνώντας τους Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα έχει ο Ιταλός

Από το Μάιο του 2012 μέχρι το Νοέμβριο του 2014, τα πάντα στην Guangzhou Evergrande ήταν τέλεια. Η ομάδα σάρωνε στο διάβα της τα πάντα κι ο Ιταλος είναι με διαφορά ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Φάμπιο Καναβάρο, που τον διαδέχθηκε, δεν μπόρεσε να έχει ανάλογες επιτυχίες, ενώ οι τρεις τίτλοι (Chinese Super League, AFC Champions League, Chinese FA Super Cup) που έχει φέρει ο Σκολάρι δεν είναι αρκετοί μάλλον για τους διοικούντες την ομάδα.

Ετσι, σκέφτηκαν να κάνουν τα πάντα για να πείσουν τον 68χρονο Λίπι να επιστρέψει στους πάγκους ύστερα από την απόφαση που πήρε το 2014 να αποσυρθεί.

Ποια είναι τα «πάντα»; Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» προσφέρουν στον Λίπι 20.000.000 ευρώ τον χρόνο, κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στον κόσμο. Τι να του πουν κι οι Γκουαρδιόλα  – Μουρίνιο, που παίρνουν 19.000.000 και 16.500.000 ευρώ αντιστοίχως.

Προτεινόμενα Άρθρα