Η ανησυχία του Κερ για τη νέα σεζόν!

από AllAboutARIS

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο του NBA, ξεκινώντας ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή, όμως ο προπονητής της ομάδας ανησυχεί.

Μπορεί με την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ, φέτος το καλοκαίρι, οι Ουόριορς δυνάμωσαν πολύ στην περιφερειακή τους γραμμή, ωστόσο ο Στιβ Κερ φαίνεται να ανησυχεί για τους ψηλούς που διαθέτει στο ρόστερ του. 

Για την απόκτηση του «KD» χρειάστηκαν θυσίες και ο Αμερικανός τεχνικός αναγνωρίζει το πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίζει τη νέα σεζόν η ομάδα του.

«Αυτό που θα διαφέρει φέτος θα είναι η έλλειψη προστασίας του καλαθιού μας. Είχαμε εξαιρετικούς, σ’ αυτόν τον τομέα, παίκτες, όπως ο Μπόγκουτ και ο Εζίλι, αλλά και οι δυο τους έχουν φύγει πλέον. Ο Πατσούλια είναι ένας πολύ καλός αμυντικός, αλλά όχι τόσο στα μπλοκ.»

Ο Κερ επισήμανε, όμως, ότι θα βρει τις κατάλληλες λύσεις για να περιορίσει στο ελάχιστο αυτήν την αδυναμία: «Πρέπει, οπωσδήποτε, να κάνουμε κάποιες προσαρμογές, ακόμα και στο σχηματισμό μας. Στην άμυνα θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα να λειτουργούν σωστά και βολικά για μας», ήταν τα λόγια του 51χρονου τεχνικού. 

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα