Αναβολή για το μετοχικό της Βέροιας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θετικά θα τελειώσει το εν λόγω ζήτημα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπως σημειώνουν από την πλευρά της Βέροιας

Για καθαρά τυπικούς λόγους δεν εγκρίθηκε η νέα μετοχική σύνθεση της Βέροιας από την ΕΕΑ, είδηση που έγινε γνωστή επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης. 

Συγκεκριμένα, ο λόγος που η ΕΕΑ ανέβαλε την υπόθεση της Βέροιας, είναι διότι δεν είχε κοινοποιηθεί στην επιτροπή η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Κώστα Παπαδόπουλο, όπως προβλέπει ο νόμος. Μόνο που την περίοδο που έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, δεν υπήρχε η ΕΕΑ. Αρα πρακτικά ήταν αδύνατο να γίνει αυτό. 

Οι πληροφορίες τόσο από την ΕΕΑ όσο και από την Βέροια κάνουν λόγο για καθαρά τυπικό ζήτημα το οποίο θα λυθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Και αυτό διότι αν υπήρχε κάποιος άλλος ουσιαστικός λόγος, τότε η επιτροπή θα είχε απορρίψει την μεταβίβαση των μετοχών και δεν θα την είχε αναβάλει για τις 14 Σεπτεμβρίου. 

Οσον αφορά την μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα -όπως έγινε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα-  για άλλα διάφορα ζητήματα, είναι κάτι που δεν απασχολεί τον ΑΡΗ.

Το γεγονός ότι πήρε αναβολή και η καταγγελία των Τρικάλων και η Βέροια θα παιξει κανονικά με τον ΟΣΦΠ φανερώνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αλλά το θέμα θα τελειωσει την άλλη βδομάδα. Σε καθε περιπτωση ομως απαντες περιμενουν τις σχετικές αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα