Ευκαιρία ο ΑΡΗΣ για Χαριτωνίδη

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο 26χρονος στόπερ προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με την Δόξα, με 49 συμμετοχές και 2 τέρματα

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα για τους “κίτρινους”. Ο 26χρονος στόπερ προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με την φανέλα της Δόξας, με 49 συμμετοχές και 2 τέρματα.  

Για τον Χαριτωνίδη ο ΑΡΗΣ αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, καθώς η πρώτη παρουσία του στα “μεγάλα σαλόνια” με την φανέλα του ΟΦΗ συνδυάστηκε με έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε αρκετά πίσω. Την πτωτική πορεία του Έλληνα στόπερ μαρτυρούν οι μόλις 11 συμμετοχές σε 3 σεζόν με την “ασπρόμαυρη” φανέλα. 

Αυτή την περίοδο πάντως ο Λάζαρος Χαριτωνίδης βρίσκεται  σε εξαιρετική κατάσταση και φαίνεται να επιθυμεί και ο ίδιος να εκμεταλευτεί αυτή την “δεύτερη” ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στον ΑΡΗ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υψηλόσωμος στόπερ (1,89) έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους “κίτρινους” 4 φορές στο παρελθόν’  στις 3 νίκες της Δόξας πέρσι και πρόπερσι, καθώς και μία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ τον Σεπτέμβρη του 2009, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν.

Προτεινόμενα Άρθρα