Μαζεύει υπογραφές για να αλλάξει το όνομα της πόλης Ντουράντ σε Ουέστμπρουκ

από AllAboutARIS

Ούτε να ακούν το όνομα του Ντοράντ δεν θέλουν στην Οκλαχόμα

Το όνομα της πόλης που έχει 15.586 κατοίκους δεν έχει ουδεμία σχέση με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ αλλά ο Ράιαν Ναζάρι, ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές μέσω του διαδικτύου ζητώντας να πάρει αυτό του Ράσελ Ουέστμπρουκ.

«Κυρίες και κύριοι, η σπουδαία πολιτεία της Οκλαχόμα έχει προδοθεί. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ο Κέβιν Ντουράντ, εγκατέλειψε την πολιτεία μας, πλήγωσε τις καρδιές μας και άφησε τους αγαπημένους μας Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σε άθλια κατάσταση. Όλα αυτά ενώ του προσφέρθηκε θέση μέχρι και στο συμβούλιο της πολιτείας. Λόγω των απαράδεκτων πράξεων του λοιπόν πιστεύω πως η πολιτεία της Οκλαχόμα έχει την ευθύνη να αλλάξει το όνομα της πόλης Ντουράντ σε Ουέστμπρουκ, τον άνθρωπο που είναι πιστός, πιστεύουμε σε αυτόν και θα οδηγήσει την ομάδα μας στην κορυφή», αναφέρει ο Ναζάρι στην επιστολή του και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 600 υπογραφές.

Μάλιστα έχει σκοπό να την στείλει τόσο στον Κυβερνήτη της Πολιτείας της Οκλαχόμα όσο και στον Δήμαρχο της πόλης Ντουράντ. Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως δεν μένει καν εκεί αλλά στο Έντμον που απέχει τρεις ώρες από την πόλη Ντουράντ.

Προτεινόμενα Άρθρα