Του… πάνε τα δεύτερα ημίχρονα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν ο Ραούλ Μπράβο, παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα ανέτοιμος

ΑΡΗΣ με δύο πρόσωπα ήταν αυτός που παρουσιάστηκε στο φιλικό με την ΑΕΚ. Και όπως απέναντι στην Κέρκυρα, έτσι και με την Ενωση οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν μία μέτρια εικόνα στο πρώτο μέρος.

Με τον Αναστόπουλο να παρατάσσει την ομάδα με 4-2-3-1, οι γηπεδούχοι είδαν την ΑΕΚ να παίρνει τα ηνία και να γίνεται αρκετά απειλητική, με τον Ραούλ Μπράβο να ξεχωρίζει στα μετόπισθεν. Αν και ανέτοιμος, ο Ισπανός τα πήγε αρκετά καλά και… καθάρισε αρκετές επιθέσεις των αντιπάλων.

Αντίθετα, ο Αντρέου απογοήτευσε με την εικόνα του και προερχόμενος από πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Ισπανός ήταν εμφανώς εκτός κλίματος και φυσιολογικά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Αναστόπουλο. Κάτι που ισχύει και στις περιπτώσεις των Ιλιτς και Μιλούνοβιτς, με τους δύο Σέρβους να μην ανησυχούν την άμυνα της ΑΕΚ.

Για μία ακόμη φορά οι αλλαγές του 58χρονου τεχνικού στο ξεκίνημα της επανάληψης, έφεραν και την βελτίωση στην εικόνα του ΑΡΗ, κυρίως μεσοεπιθετικά. Φρεσκάδα, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έναν Βουτσιά που ξεχώρισε από την δεξιά πλευρά, τόσο με τα καλά ανεβάσματα του όσο και ανασταλτικά. Βελτιωμένος σε σχέση με την Κέρκυρα ήταν και ο Ανάκογλου που… σέρβιρε για το γκολ του Ιντζίδη. Αρκετά δραστήριος ήταν ο Παυλίδης στον άξονα δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ, ενώ πολλές μάχες έδωσε και ο Καπνίδης μπροστά, προσπαθώντας να είναι «παρών» σε κάθε φάση.

Προτεινόμενα Άρθρα