«Κρίμα να βρίσκεται ο ΑΡΗΣ στην Β΄ Εθνική»

από AllAboutARIS

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του για 60 λεπτά, τονίζοντας πως είναι κρίμα για μια ομάδα με το μέγεθος του ΑΡΗ να αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που δείξαμε για εξήντα λεπτά. Οι πολλές αλλαγές, επηρέασαν από ένα σημείο και μετά την απόδοσή μας. Ήταν καλό για εμάς που παίξαμε ένα τέτοιο φιλικό. Έχουμε ακόμα παίκτες που χρειάζονται δουλειά, για να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν στον βαθμό που θέλουμε. Τώρα όσον αφορά τον ΑΡΗ τι να πω… Είναι κρίμα μία τέτοια ομάδα να βρίσκεται στην Β΄ Εθνική. Ελπίζω του χρόνου να τους δούμε στην πρώτη κατηγορία».

Για την αλλαγή εικόνας στο Β΄ ημίχρονο και την άνοδο της απόδοσης του ΑΡΗ:

«Ο ΑΡΗΣ έχει καλούς παίκτες και όταν γίνονται τόσες αλλαγές η εικόνα της ομάδας επηρεάζεται. Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στο τέλος ο ΑΡΗΣ κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι».

Αν τον ενόχλησε η αναβολή του πρωταθλήματος

«Μας ενόχλησε αυτή είναι η αλήθεια. Είναι λογικό όταν περιμένεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν ξεκινάει. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι δίνουμε δυνατά φιλικά. Έχουμε αρκετό χρόνο ακόμα μπροστά μας να δουλέψουμε και να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα