«Τα χαρτιά από το παρκέ απέχουν πολύ»

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σίμτσακ τόνισε πως ο ΑΡΗΣ διαθέτει πολύ δυνατό υλικό φέτος, αλλά όλοι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να δείξουν την δυναμική τους μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «ψηλός» των «κιτρίνων»:

«Εύχομαι να υπάρχει υγεία στην ομάδα, υπομονή, να δέσουν γρήγορα οι καινούργιοι με τους παλιούς παίκτες. Υπάρχει η πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι αξιόλογο αυτή τη χρονιά». Τόνισε αρχικά ο έμπειρος center.

Αν μπορεί η ομάδα να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω:

«Στα χαρτιά έτσι φαίνεται, αλλά τα χαρτιά από το παρκέ απέχουν πολύ. Ξέρω ότι οι προπονητές σε συνεργασία με τη διοίκηση έκαναν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά κι ελπίζω αυτό το κλίμα να βγει στο γήπεδο».

Τι θέλει να δει από την ομάδα μέσα στο παρκέ:

«Να έχουμε υψηλά στάνταρ στην άμυνα μας, αυτό μας χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια με τον Δημήτρη Πρίφτη. Στην επίθεση η ομάδα θα λειτουργήσει αναλόγως των χαρακτηριστικών των παικτών, με σκοπό την αξιοποίηση του ταλέντου. Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι μας στην επίθεση, γιατί είναι διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν. Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Για το γεγονός ότι η ρακέτα είναι πιο «γεμάτη» φέτος και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τον δικό του ρόλο:

«Έτσι ξεκίνησε και πέρυσι αλλά τελείωσε διαφορετικά η χρονιά. Εγώ θα κάνω αυτό που θα μου ζητάει προπονητής. Θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά, ειδικά αυτά που αγωνίζονται στην ίδια θέση με μένα. Δε με νοιάζει αν παίζω 1 ή 30 λεπτά, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα γιατί αυτό θα μας κάνει χαρούμενους. Ευελπιστώ να έχουμε μια γεμάτη χρονιά».

Αν θα βοηθήσει την ομάδα η… απομόνωση στο Πράβετς:

«Βοηθάει στο να γνωριστούμε καλύτερα οι παίκτες. Θα είμαστε όλη μέρα μαζί με παιδιά τα οποία δεν έχουμε ζήσει, αλλά και θα αφομοιώσουμε καλύτερα αυτά που θέλει ο προπονητής».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΑΡΗ:

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να φεύγουν κι αυτοί ευχαριστημένοι. Πέρυσι έφευγαν γεμάτοι από το γήπεδο, ελπίζω με το ίδιο συναίσθημα να φεύγουν και φέτος».

Προτεινόμενα Άρθρα