Ενα… φιλικό ντέρμπι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοι οι παίκτες στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την σημερινή αναμέτρηση

Η ώρα των πρώτων δυνατών… εξετάσεων έφτασε για τον ΑΡΗ, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται την ΑΕΚ, στο δεύτερο φιλικό του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το παιχνίδι ναι μεν δεν έχει επίσημο χαρακτήρα, αποτελεί όμως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΑΡΗ να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο επιπέδου Σούπερ Λιγκ όπως η Ενωση, η οποία έχει δώσει ήδη δύο ευρωπαϊκά ματς απέναντι στην Σεντ Ετιέν. 

Το κίνητρο για μία πειστική εμφάνιση και ενδεχομένως είναι καλό αποτέλεσμα, είναι αυξημένο στις τάξεις της ομάδας. Εκεί όπου παίκτες αλλά και διοίκηση ελπίζουν σε μαζική παρουσία του κόσμου, προκειμένου να τον… ζεστάνουν ακόμα περισσότερο και να αποδείξουν ότι αξίζουν την στήριξη του. 

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μετά και την επιστροφή του Γκαέλ Ν’ Λουντούλου από την Γαλλία. Ο 58χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ξανά με το 4-3-3 που χρησιμοποίησε κόντρα σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα.

Στην ΑΕΚ από την άλλη ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει στους Αραβίδη, Βάργκας και Σιμόες, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Αθήνα για διαφορετικούς λόγους. Η αποστολή της Ενωσης αναμένεται σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη. 

Προτεινόμενα Άρθρα