«Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ»

από AllAboutARIS

Ο Ντέβιν Μαρμπλ προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη και δήλωσε ενθουσιασμένος που τη νέα σεζόν θα παίξει με την φανέλα του ΑΡΗ.

Οι πρώτες σκέψεις του και τα συναισθήματα που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Αυτή η υποδοχή που έγινε από τον κόσμο μου άρεσε πολύ και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας τη νέα σεζόν».

Τι πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει στον ΑΡΗ:

«Μπορώ να προσφέρω και στα δύο μέρη του παρκέ. Μπορώ να παίξω άμυνα, να βάλω την μπάλα στο καλάθι και να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Αν μίλησε με τον Οκάρο Ουάιτ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στο summer league του Ορλάντο, για τον ΑΡΗ:

«Όταν παίξαμε μαζί δεν γνώριζα ότι ο Οκάρο αγωνιζόταν στον ΑΡΗ. Αυτό που έχω να πω πάντως είναι ότι, είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης».

Για ποιο λόγο επέλεξε να αγωνιστεί στον ΑΡΗ:

«Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ μου έδινε την ευκαιρία να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Έμαθα πολλά πράγματα για την ομάδα. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ, έχει πολύ θερμούς φιλάθλους. Αυτοί ήταν κυρίως οι λόγοι που μ’ έκαναν να δεχτώ την πρόταση του ΑΡΗ».

Αν του έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση:

«Από αυτά που έχω ψάξει και έχω δει έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Από την ίδια την πόλη, την ομάδα, τους φιλάθλους της. Μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος από την επιλογή που έκανα».

Αν θα νιώθει… άνετα στα «κιτρινόμαυρα» (τα ίδια χρώματα φοράει και το Αϊόβα απ’ όπου αποφοίτησε):

«Με το κίτρινο και το μαύρο σίγουρα θα νιώθω πιο άνετα».

Αν γνωρίζει κάποιον από τους συμπαίκτες του:

«Δεν έχω παίξει είτε αντίπαλος είτε συμπαίκτης με κάποιον από τους συμπαίκτες μου στον ΑΡΗ. Αυτόν που γνωρίζω είναι ο Ουίλ Κάμινγκς, που έπαιξε στο πανεπιστήμιο του  Τέμπλ.

Προτεινόμενα Άρθρα