Στο άρμα της…προπαγάνδας!

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις στοχευμένες επικοινωνιακές επιθέσεις στον Άρη και τον Καρυπίδη με… παιδικά επιχειρήματα.

Όταν παρουσιάστηκε πριν από ένα χρόνο στα δρώμενα του ΑΡΗ ο Θόδωρος Καρυπίδης, δέχθηκε επικοινωνιακά ένα πρωτοφανές πόλεμο. Το…δόλωμα για να τσιμπήσει ο Αρειανός (και αρκετοί το έκαναν) ήταν πιασάρικο. Μία φωτογραφία με τον Ιβάν Σαββίδη και κατευθείαν… μπροστινός του Ρώσου. Στην συνέχεια ανέλαβαν δράση οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί και ο ΑΡΗΣ βαφτίστηκε “PAOK B”.

Στην πορεία που ξεκάθαρα φάνηκε ότι όλο αυτό ήταν μία κατάπτυστη προπαγάνδα, υπήρξαν τα γνωστά θέματα. Αδειοδότηση, εκκαθάριση, Ρύσιο, Μαρούπα, ΕΕΑ, Παναγόπουλος, τα χρέη από το παρελθόν που θα επιστρέψουν και όλα αυτά που καθημερινά και επί ένα χρόνο έκαναν τσατάλια τα νεύρα του Αρειανού που έβλεπε ότι αγωνιστικά γίνεται αυτό που πρέπει και η ομάδα ανέβηκε από του…Αγίου Νικολάου. 

Όταν όλοι αυτοί έφαγαν στην κυριολεξία τα μούτρα τους αρχικά με την καταβολή του 1.2 εκ ευρώ από την πλευρά Καρυπίδη, αλλά κυρίως εξευτελίστηκαν με την αδειοδότηση της ομάδας για να παίξει στην football league και την εγγραφή της νέας ΠΑΕ στα μητρώα του ΓΕΜΗ και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, βρήκαμε το νέο θέμα.

Ο ΑΡΗΣ ανέβηκε στο άρμα του Ολυμπιακού! Η αλήθεια είναι βοήθησε την προπαγάνδα τους το φιλικό παιχνίδι με τον πρωταθλητή. Το blog δεν απευθύνεται φυσικά στους φίλους άλλων ομάδων που για τους δικούς τους λόγους και το αντιλαμβάνομαι αρέσκονται στο να μειώνουν τον ΑΡΗ. Όλοι όσοι κάτω και από αυτό το blog έγραφαν όσα άκουγαν και διάβαζαν από συγκεκριμένα κέντρα προπαγάνδας κατά του συλλόγου φυσικά και πλεόν δεν κάνουν καμία αναφορά σε όλα αυτά πέρα από τα περί αρμάτων.

Προτεινόμενα Άρθρα