Του… ήρθε κουτί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρία πολύ χρήσιμα τεστ έχουν μπροστά τους οι «κίτρινοι» μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας

Στην Σούπερ Λιγκ μπορεί οι απόψεις να διίστανται όσον αφορά την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Οσον αφορά πάντως τον ΑΡΗ, του… ήρθε κουτί.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έψαχνε εξ αρχής κάποια δυνατά φιλικά για την περίοδο της προετοιμασίας, ώστε να βγάλει και καλύτερα συμπεράσματα για την ομάδα. Ο Αυγούστος βέβαια δεν προσφέρεται συνήθως για κάτι τέτοιο, αλλά η αναβολή του πρωταθλήματος ήρθε για να ευνοήσει κατά κάποιο τρόπο τον ΑΡΗ.

Απέναντι σε Κέρκυρα, ΑΕΚ και Ξάνθη, οι «κίτρινοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις του κόντρα σε τρεις ομάδες επιπέδου Σούπερ Λιγκ, με το κίνητρο των παικτών φυσιολογικά να είναι αυξημένο. Συν ότι αυτά τα τρία φιλικά και ειδικά εκείνο με την ΑΕΚ, αναμένεται να προσελκύσουν αρκετό κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βέβαια από άποψη ετοιμότητας τίθεται ένα ζήτημα καθώς οι ομάδες της Λίγκας εχουν τελειωσει την προετοιμασία τους ενώ ο ΑΡΗΣ έχει άλλο ένα μήνα μπροστά του, αλλά αυτά προφανώς απασχολούν το Νίκο Αναστόπουλο και την διαχειριση που πρέπει να κάνει.

Προτεινόμενα Άρθρα