Οριστικοποιείται του Μελισσά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκίνησε ήδη το ψάξιμο ο Μελισσάς για την στελέχωση της Κ-19

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανάληψη της Κ-19 του ΑΡΗ από τον Πασχάλη Μελισσά, ο οποίος αφήνει… το κέντρο της άμυνας και θα υπηρετεί πλέον το ποδόσφαιρο από το την θέση του προπονητή.

Το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο 34χρονος τεχνικός αναμένεται να έχει την τελική συνάντηση με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, στην οποία θα ρυθμίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την νέα μορφή συνεργασίας που θα έχουν, έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Μελισσάς πάντως έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση παικτών που θα στελεχώσουν την δεύτερη ομάδα του ΑΡΗ. Πρώτα όμως θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ. Ποιος θέλει δηλαδή να διατηρήσει σε αυτό, εάν αυτοί θέλουν να συνεχίσουν και ποιοι σκέφτονται να αποχωρήσουν. Για αυτό και μέσα στο επόμενο διάστημα θα επιδιώξει να έχει μία επικοινωνία μαζί τους. Αλλωστε άνεση χρόνου υπάρχει, καθώς η σέντρα του πρωταθλήματος για τα τμήματα υποδομής στην Φούτμπολ Λιγκ, αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα