«Ο Καρυπιδης έβαλε τάξη, θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

από AllAboutARIS

«Να φέρουμε τον ΑΡΗ εκεί που αξίζει»

Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio και μίλησε μεταξύ άλλων για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν του ΑΡΗ.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Για τον ΑΡΗ: «Πρέπει να δουλέψουμε, διότι το προπέρσινο πάθημα μας έχει μάθημα. Ευτυχώς ήρθε ο κ. Καρυπίδης και μας έβαλε σε τάξη. Στόχος μας είναι να επανέλθουμε εκεί που πρέπει, αλλά δε φτάνει να το λέμε. Χωρίς τη βοήθεια του κόσμου, που πρέπει να είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια του κ. Καρυπίδη, δε γίνεται τίποτα. Κάνουμε μία επανεκκίνηση, χωρίς προβλήματα, μόνο με κέρδη, αλλά χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εν τέλει, αυτός είναι που μένει. Είναι στο χέρι του να δείξει ποιος είναι πραγματικά ο ΑΡΗΣ, για να θεωρεί ο αντίπαλος από τη στιγμή που μπαίνει στη Θεσσαλονίκη ότι το παιχνίδι είναι χαμένο. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, λέγαμε ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα αν νικούσαμε στη Θεσσαλονίκη τους ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και Ηρακλή».

Για το αν θα αποκτηθεί ο Στάθης Ταυλαρίδης και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Αυτή η υπόθεση δε θα προχωρήσει, διότι μπορεί να τραβήξει πολύ σε χρόνο. Όσο καλός παίκτης κι αν είναι δεν μπορούμε να τον περιμένουμε. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να προχωρήσει. Έχουμε κάνει κινήσεις για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας εκεί που πονάμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο τέλος να φέρουμε τον ΑΡΗ εκεί που του αξίζει. Στο ποδόσφαιρο οι ρόλοι είναι ίδιοι είτε παίζεις Α, Β ή Γ Εθνική. Κανένας δεν παίρνει το πρωτάθλημα επειδή έχει το καλύτερο ρόστερ. Η Σίτι στην Αγγλία είχε πέρσι το καλύτερο ρόστερ, αλλά δεν πήρε τον τίτλο. Τον πήρε η Λέστερ. Η Ρεάλ στην Ισπανία, κατά την άποψή μου, είχε το καλύτερο ρόστερ, αλλά δεν πήρε το πρωτάθλημα. Κι εγώ μπορεί να νομίζω ότι είμαι ο… Φέργκιουσον, δεν είναι, όμως, έτσι. Πολλές φορές τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία. Ο ΑΡΗΣ θα ενισχυθεί, θα κάνει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ επιπέδου Super League, όπως πέρσι κάναμε κάτι αντίστοιχο. Πάντα, βέβαια, θα υπάρχει κορμός και μία σταδιακή ενίσχυση. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε και Έλληνες, διότι εκτός από φιλότιμο το λέει και η καρδιά τους. Ο Έλληνας έχει να δώσει πράγματα σε μία ομάδα και ξέρει τις ιδιαιτερότητες των κρίσιμων αγώνων. Αν εγώ έπαιζα σε ένα Μίλαν-Γιουβένους, ακόμα κι αν χάναμε θα πήγαινα να φάω έξω. Εδώ δεν είναι έτσι. Αν χάσουμε δε θα μπορέσουμε να βγούμε από το σπίτι μας. Έχουμε και αισθήματα».

Για το ποια ομάδα μπορεί να απειλήσει τον ΑΡΗ στη Football League: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ επικίνδυνος. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες, όπως ο Απόλλων, τα Τρίκαλα και η Λαμία. Στόχος του Άρη είναι να φτιάξει το ρόστερ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει οπότε να μην κοιτάει τον αντίπαλο, αλλά τι θα κάνει αυτός. Αυτό είναι το σκεπτικό μας».

Προτεινόμενα Άρθρα