Πρώτη συνάντηση για τις γυναίκες, τις νεάνιδες και τις κορασίδες του ΑΡΗ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Από τις 18/8/2016 στο Αλεξάνδρειο ξεκινάνε οι προπονήσεις, με τις κορασίδες να έχουν πρώτη προπόνηση στις 12:00 και τις γυναίκες και τις νεάνιδες στις 14:00.

Σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε πρώτη συνάντηση-γνωριμία για την νέα χρονιά 2016-2017 των γυναικών, των νεανίδων και των κορασίδων του ΑΡΗ στις 17/8/2016 στο Sports Cafe, στην θύρα 7 του Κλεάνθης Βικελίδης.

Το παρόν στην συνάντηση έδωσαν οι παρακάτω αθλήτριες από την ομάδα των γυναικών που θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική:

Μάρω Τράντα, Ευτυχία Γράψα, Ηρώ Κουφογιάννη, Σοφία Αντωνιάδου, Μαίρη Καραβέλη, Ευγενία Γκλεζάκη, Μαρία Κατσαμούρη, Βάσω Παπαρδέλα, Έλενα Τσινέκε και Κατερίνα Τσινέκε.

Το παρόν στην συνάντηση από την ομάδα των νεανίδων έδωσαν οι παρακάτω αθλήτριες:

Σοφία Γκρίτζαλη, Ελένη Σικαλίδου, Χρύσα Θωμόγλου, Μάγδα Ουζούνη, Άννα Κυριακοπούλου, Ναταλία Αβρονιδάκη

Το παρόν από την ομάδα των κορασίδων έδωσαν οι:

Μαρία Βαντσιούρη, Σόφια Γκρίτζαλη, Μαρία Ιωσήφιδου, Μελίνα Κωφοκώτσιου, Εύα Γράψα, Τάνια Μπερμπέρη, Μαρία Ουζούνη.

Στην συνάντηση αυτή ήταν και όλοι οι προπονητές των τμημάτων:

ο Γιώργος Ατακτίδης προπονητής των γυναικών και των νεανίδων, ο Βαγγέλης Κουλακιώτης προπονητής των κορασίδων και βοηθός προπονητή του Γιώργου Ατακτίδη,
ο Κώστας Μακρής βοηθός προπονητή των κορασίδων και υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας κοριτσιών, ο Γιώργος Μηλιαράς συνεργάτης του Γιώργου Ατακτίδη στις γυναίκες και ο Δάνης Αρνίδης γυμναστής της ομάδας.

Επίσης,παρόν ήταν και ο γενικός υπεύθυνος του γυναικείου, Άγγελος Πανταζής, ο οποίος μίλησε στα κορίτσια της ομάδας και τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Στην συνέχεια υπήρξε μια πρώτη γνωριμία και μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ατακτίδη, ο οποίος τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία.Μετά, μίλησαν στα κορίτσια και όλοι οι προπονητές . Τέλος μίλησε στα κορίτσια δίνοντας και αυτός τις ευχές του, ο ταμίας του ΑΣ, Νίκος Αγραφιώτης.

Οι δύο ξένες αθλήτριες, Miriam Mc Kenzie και η Brittany Montgomery,θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στο τέλος του Αυγούστου. Επίσης, έλειπαν δικαιολογημένα οι νεάνιδες Ρωξάνη Μπουντούκα και Καλλιόπη Γιαννουσίου λόγω της συμμετοχής τους, πριν τρεις μέρες,στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με την Εθνική Ελλάδας Νεανίδων.

Από τις 18/8/2016 στο Αλεξάνδρειο ξεκινάνε οι προπονήσεις, με τις κορασίδες να έχουν πρώτη προπόνηση στις 12:00 και τις γυναίκες και τις νεάνιδες στις 14:00.

Προτεινόμενα Άρθρα