Η αγωνιστική δράση για Γκάνεα και η οριακή επιστροφή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ είχε χθες τα μάτια του στραμμένα στον Κρίστιαν Γκάνεα, με αφορμή την επιστροφή του στην Εθνική Ρουμανίας.

Ο μπακ των “κιτρινόμαυρων” αγωνίστηκε για 90 λεπτά και πήρε μία σημαντική “τόνωση” αγωνιστικού ρυθμού, έχοντας να αγωνιστεί περίπου έναν μήνα και από τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στις αρχές Οκτωβρίου. 

Οι Ρουμάνοι έχουν μπροστά τους δύο επίσημα παιχνίδι για το Nations League. Tο πρώτο είναι την Κυριακή εντός έδρας με τη Νορβηγία (15/11) και ακολουθεί το εκτός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία (18/11).

Με δεδομένο ότι το δεύτερο θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη, τίθεται ένα θέμα με την επιστροφή του Γκάνεα και αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. 

Το ευχάριστο σενάριο θέλει τον παίκτη να επιστρέφει την Πέμπτη (19/11) και φυσικά θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού. 

Ακόμα πάντως και με λίγες προπονήσεις στα πόδια του, η ετοιμότητά του από την Εθνική ίσως να είναι αρκετή για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Άκη Μάντζιου. Είτε για την ενδεκάδα ή έστω στην απσοτολή, αφού υπάρχει και η επιλογή των τελευταίων αγωνιστικών με Σούντγκρεν και Σάκιτς στα άκρα της άμυνας.

Προτεινόμενα Άρθρα