«Χρυσό μετάλλιο για να ξεχάσουμε τη ντροπή του Μουντιάλ»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ένα χρυσό θα σβήσει την ντροπή του παγκοσμίου κυπέλλου

Η “σελεσάο” απέτυχε παταγωδώς σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και Κόπα Αμέρικα και αυτή η… ντροπή μπορεί να ξεπλυθεί μόνο με το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο.

Αυτή είναι, τουλάχιστον, η άποψη του Ριβάλντο, ο οποίος μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «L’ Εquipe». Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας, με τον Νεϊμάρ στη σύνθεσή της, έκανε κακή αρχή στη διοργάνωση, τελικά κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων και τώρα στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ονδούρα. 

«Παρακολουθώ τους αγώνες και πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει την ποιότητα και τους παίκτες για να γράψει ιστορία και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Εχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Νεϊμάρ, και μπορεί να νικήσει. Αυτό το χρυσό το περιμένει όλη η χώρα, για να ξεχάσει τις ντροπές στο Μουντιάλ και στο Κόπα Αμέρικα. Ξεκίνησε άσχημα στα πρώτα παιχνίδια, καθώς η πίεση είναι μεγάλη από τους φιλάθλους, αλλά τώρα βρήκε το ρυθμό της και περιμένουμε το χρυσό μετάλλιο» ήταν τα λόγια του Ριβάλντο, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Ατλάντα το 1996.

Προτεινόμενα Άρθρα