«Ψήνεται» ανταλλαγή Κάζινς – Λοβ

από AllAboutARIS

Να διατηρήσουν τα σκήπτρα θέλουν οι Κάβαλιερς

Οι Πρωταθλητές του ΝΒΑ είδαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ούριορς να δημιουργούν μία… Super Team, μετά την απόκτηση του σπουδαίου Κέβιν Ντουράντ. Έτσι, παρά το γεγονός πως διαθέτουν στις τάξεις τους τον «Βασιλιά» Τζέιμς και τον Κάιρι Ίρβινγκ, οι διοικούντες της ομάδας από το Οχάιο σκέφτονται τρόπους για να ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, οι «Καβς» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον ΝτεΜάρκους Κάζινς. Ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς –που αυτέ τις μέρες βρίσκεται στο Ρίο με την Team USA- δεν έχει και τις… καλύτερες σχέσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας του, ενώ θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Για να εντάξουν τον ταλαντούχο σέντερ στο ρόστερ τους, οι Καβαλίερς θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν τον Κέβιν Λοβ, ενώ, υπάρχει και το σενάριο της εμπλοκής των Λος Άντζελες Λέικερς.

Σε αυτό, οι «Λιμανάνθρωποι» θα δώσουν τον νεαρό Ντ’Άντζελο Ράσελ στους Κινγκς, με την ομάδα του Σακραμέντο να παραχωρεί τον Κάζινς στους Καβαλίερς. Ο Κέβιν Λοβ τότε θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Βέβαια, όλα αυτά είναι υποθετικά σενάρια, όμως η παρέα του Λεμπρόν φαίνεται έτοιμη να απαντήσει στην απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ. Άλλωστε, ο Κάζινς θα έδινε επιπλέον δυναμική στο Κλίβελαντ, με τους περσινούς αριθμούς του (26,9 πόντοι, 11,5 ριμπάουντ) να είναι χαρακτηριστικοί του ταλέντου και της ικανότητάς του.

Προτεινόμενα Άρθρα