Απίστευτος… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

από AllAboutARIS

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χτύπησε και πάλι: καλωσόρισε τον Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ, «αποκαλύπτοντας» το με τι χρήματα αποκτήθηκε ο Γάλλος σούπερ σταρ

Είναι, αποδεδειγμένα πια, παλικάρι- από τα πολύ λίγα, μάλιστα. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που έχει αντικρίσει ποτέ ανθρώπου μάτι σ’ αυτόν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αλλά συμπληρώνει με μαγικό τρόπο τα αγωνιστικά του επιτεύγματα με … άθλους και εκτός των 4 γραμμών.

Κι επειδή ο Σουηδός είναι αστείρευτος, δίπλα στα επικά «Τίποτα δεν πήρα στη γυναίκα μου για τα γενέθλια. Αφού ήδη έχει τον Ζλάταν», «Μιλάς στο Θεό αυτή τη στιγμή» και «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα δεν αξίζει να το δείτε, άρα ποιο το νόημα να περιμένετε όλοι το Μουντιάλ;», ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα διαμαντάκι.

Τι έκανε; Όταν πριν από λίγο καιρό φημολογούνταν πως η Μάντσεστερ είναι διατεθειμένη να πληρώσει 110 εκατομμύρια ευρώ για τον Πογκμπά (πράγμα που μετέπειτα έκανε), ο «Ίμπρα» είχε δηλώσει «Σιγά τα λεφτά- τόσα θα βγάλει η Γιουνάιτεντ μόνο από τις πωλήσεις της φανέλας μου».

Σήμερα, λοιπόν, ο Ζλάταν φρόντισε να επιβεβαιώσει του λόγου το… αληθές, αφού πόσταρε μια φωτογραφία στο instagram του ιδίου και του Γάλλου με φόντο το λογότυπο των «Κόκκινων Διαβόλων» κι έγραψε από κάτω «Επιτέλους: η φανέλα μου τον έφερε πίσω»!

Στην (ανίατη) περίπτωση του Ιμπραΐμοβιτς το μόνο που μπορεί να ειπωθεί, είναι το εξής: «….»

Τα λόγια στέρεψαν.

Προτεινόμενα Άρθρα