Συναγερμός στο Λονδίνο: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε αστυνομικό τμήμα

από Γιώργος Γκάτος

Η Μητροπολιτική Αστυνομία σε ανάρτησή της στο twitter σημείωσε ότι γνωρίζει το περιστατικό και θα παράσχει λεπτομέρειες σύντομα.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Έντμοντον στο Βόρειο Λονδίνο, γύρω στις 7 το απόγευμα.   

Βίντεο που έχει δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον άντρα να παίρνει από το πίσω κάθισμα ένα δοχείο με βενζίνη ή πετρέλαιο και να το ρίχνει στο δρόμο, έξω από το αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια να βάζει φωτιά. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. 

Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί.

“Το όχημα παραμένει στο σημείο” και ερευνάται, ανέφερε η αστυνομία. Το αστυνομικό τμήμα εκκενώθηκε αμέσως, ο οδηγός συνελήφθη και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο, με αυξημένη κυκλοφορία αυτοκινήτων. 

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ τόσο η πυροσβεστική όσο και ασθενοφόρο βρίσκονται στο σημείο. 

Από την πλευρά της, η Μητροπολιτική Αστυνομία σε ανάρτησή της στο twitter σημείωσε ότι γνωρίζει το περιστατικό και θα παράσχει λεπτομέρειες σύντομα.

Η βουλευτής της περιοχής Κέιτ Όσαμορ έγραψε στο Twitter ότι σημειώθηκε ένα “μείζον συμβάν” στο Έντμοντον Γκριν. “Παρακαλώ, μείνετε ασφαλείς αν βρίσκεστε στην περιοχή”, πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του μήνα η Βρετανία αύξησε το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής στη χώρα σε “σοβαρό”, που σημαίνει ότι θεωρείται πολύ πιθανή η εκδήλωση μιας επίθεσης, μετά και τα πρόσφατα συμβάντα στη Γαλλία και την Αυστρία. Η κυβέρνηση ωστόσο σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απειλή.

Πηγή: skai.gr

Προτεινόμενα Άρθρα