Ο (μη) σοβαρός Φομπέρ και οι πενταπλάσιες αποδοχές του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για να καταλαβαίνουν μερικοί τι παιχνίδια προσπαθούν να παίξου κάποιοι στην πλάτη του ΑΡΗ

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε να γίνεται γνωστό ότι ο Λοράν Ντεσό έρχεται στην Ελλάδα για τον ΑΡΗ, το AllAboutARIS είχε διατυπώσει τις ενστάσεις του για τον Γάλλο ατζέντη.

Θα θυμάστε όλοι φυσικά τι έγινε με την περίπτωση του Φομπέρ, τον οποίο «έκοψε» ο Αναστόπουλος λόγω της πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας του και επειδή εκτίμησε ότι τα χρήματα με τα οποία προτάθηκε ήταν αρκετά πολλά.

Ο Φομπέρ βέβαια πήρε θέση προσφάτως και με δηλώσεις του έκρινε ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι σοβαρό σωματείο. Προφανώς ο ΑΡΗΣ όμως θα ήταν ασόβαρος αν δεχόταν να υπογράψει τον Γάλλο με τις 150 χιλιάδες ευρώ με τις οποίες προτάθηκε αρχικά αλλά και το… γενναίο σκόντο που έκαναν στην συνέχεια για να φτάσουν στις 100 χιλιάδες Πάλι όμως το ποσό ήταν μεγάλο…

Ξέρετε με τι ποσό προτάθηκε και κλείνει ο… σοβαρός Φομπέρ στην Δόξα Δράμας; 35 χιλιάδες ευρώ! Μάλιστα προτάθηκε ως δεκάρι και όχι ως δεξί φουλ μπακ. Ο Αναστόπουλος «κόβοντας» τον Φομπέρ, προάσπισε τα συμφέροντα του ΑΡΗ, την στιγμή που άλλοι θα κοιτούσαν την πάρτη τους. Ο Καρυπίδης αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα πόσο «καλούς» παίκτες θα του έφερνε ο Ντεσό και πόσο «συμφέρουσες» θα ήταν αυτές οι μεταγραφές για τον ΑΡΗ. Για αυτό και τον έστειλε… σπίτι του. Ολα αυτά τα σημειώνουμε για να αντιληφθούν οι Αρειανοί ότι τώρα που ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να επιστρέψει, πάντα θα υπάρχουν… διάφοροι Φομπέρ για να πετάξουν λάσπη και πρόθυμα ΜΜΕ για τα κάνουν πρώτο θέμα.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τον Φομπέρ να μεγαλουργεί ως δεκάρι στη Δόξα Δράμας.

Προτεινόμενα Άρθρα