«Με αυτό το υλικό θα ανέβουμε σχετικά εύκολα»

από AllAboutARIS

Ο Μάρκος Ντούνης τόνισε πως ο ΑΡΗΣ με το ρόστερ που θα δημιουργήσει, θα πάρει με σχετική ευκολία το εισιτήριο της ανόδου για την Superleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας πειθετικός:

Οι πρώτες του εντυπώσεις από Καρπενήσι:  

«Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά στις προπονήσεις. Οι πρωινές περιέχουν πολύ τρέξιμο, οι απογευματινές έχουν περισσότερη μπάλα. Σιγά σιγά βλέπουμε ότι έρχονται και οι καινούργιοι παίκτες και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια γερή ομάδα για την άνοδο στην Superleague».

Για το επίπεδο της ομάδας:

«Το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω πως με 2-3 προσθήκες ακόμη που χρειαζόμαστε θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και να πάρουμε την άνοδο».

Για τις απαιτήσεις φέτος που είναι πιο αυξημένες:

«Πέρυσι παίζαμε σε Ερασιτεχνική κατηγορία, είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα είναι φέτος. Από την μεριά μας δεν αλλάζει κάτι, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την άνοδο».

Πότε θα ανανεώσει με τον ΑΡΗ

«Θα υπογράψω σύντομα το νέο μου συμβόλαιο. Περιμένω τον κ. Καρυπίδη και τον μάνατζερ μου να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν απομείνει για να υπογράψουμε».

Για το Κύπελλο:

«Θέλουμε να διακριθούμε μέσα από το κύπελλο, γιατί είναι ένας στόχος. Θα παίξουμε με καλές ομάδες και μακάρι να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όσο πιο βαθιά γίνεται».

Για τα «σκαμπανεβάσματα» που είχε στην απόδοσή του την σεζόν που μας πέρασε:

«Δεν είχα κάνει προεοιμασία πέρυσι. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ξεκινάμε από την αρχή μαζί με την ομάδα και πιστεύω θα έχουμε καλύτερη χρονιά».

Για το γεγονός ότι διεκδικεί ξανά άνοδο από την Β΄ Εθνική στην Α΄:

«Έχω εμεπιρία από την Β΄ Εθνική, όταν έπαιξα στην Α.Ε.Κ. Τότε με την Α.Ε.Κ. μας αντιμετώπιζαν σαν μεγάλη ομάδα και το ίδιο θα συμβαίνει και με τον ΑΡΗ που είναι και αυτός μεγάλη ομάδα».

Για το πλάνο του Νίκου Αναστόπουλου που θέλει να βάλει στην εξίσωση του σκορ και τους πλάγιους επιθετικούς:

«Πρέπει και οι πλάγιοι να σκοράρουν και οι παίκτες που παίζουν πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, για να μπορεί η ομάδα να έχει περισσότερες επιλογές στο σκοράρισμα. Δεν γίνεται να σκοράρει μόνο ο σέντερ φορ».

Για την παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση:

«Πιστεύω φέτος ο κόσμος θα είναι περισσότερος από πέρυσι. Με τις προσθήκες και τα ονόματα που έχει ο ΑΡΗΣ θα υπάρχει πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο».

Για τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα:

«Ήρθαν σημαντικοί παίκτες στην ομάδα, επίσης τα παιδιά που παρέμειναν είναι σημαντικά μεγέθη. Πιστεύω πως με αυτό το υλικό θ’ ανέβουμε σχετικά εύκολα κατηγορία».

Για τους αντιπάλους του ΑΡΗ που θα διεκδικήσουν την άνοδο με αξιώσεις:

«Υπάρχουν κάπιιες δυνατές ομάδες όπως η Λαμία, τα Τρίκαλα, η Σπάρτη και ο Ο.Φ.Η. που μπορούν να «χτυπήσουν» την άνοδο. Πιστεύω όμως πως στο τέλος εμείς θα τα καταφέρουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα