Η «έμπνευση» του Μπρένταν Ρότζερς με τον Αγκουστιέν

από AllAboutARIS

Ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν ο προπονητής που εμπιστεύτηκε τον Κέμι Αγκουστιέν και του έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ολλανδός μέσος τον δικαίωσε.

Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ και νυν της Σέλτικ, εμπιστευόταν τις δυνατότητες του 26χρονου τότε μέσου, γι’ αυτό και του έδωσε την δυνατότητα ν’ αποδείξει την αξία του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στα τέλη Δεκέμβρη, ο Αγκουστιέν επέστρεψε στην δράση μετά από τρεις μήνες απραξίας λόγω τραυματισμού  στον ιγνυακό τένοντα και ο Μπρένταν Ρότζερς τον έριξε κατ’ ευθείαν στα βαθιά, ξεκινώντας τον βασικό στο παιχνίδι απέναντι στην ΚΠΡ.

Ο Ολλανδός ξεκίνησε το ματς στην φυσική του θέση, σε αυτή του αμυντικού χαφ, όμως ο τραυματισμός του Άνχελ Ρανχέλ άλλαξε τα δεδομένα. Ο Μπρένταν Ρότζερς αντί ν’ αντικαταστήσει με ένα άλλο δεξί μπακ τον Ισπανό, προτίμησε να μεταφέρει τον Αγκουστίεν στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός δικαιώθηκε για την επιλογή του, καθώς ο Αγκουστίεν ανταποκρίθηκε πολύ καλά ως δεξής μπακ, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης!

«Απογοητεύτηκα λίγο όταν ο προπονητής μου με γύρισε στην άμυνα, γιατί πιστεύω ότι λειτουργώ καλύτερα στην μεσαία γραμμή. Το που θα παίζω όμως δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από την ομάδα. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα παίζοντας δεξί μπακ, είναι το καλύτερο». Δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ολλανδός.

Προτεινόμενα Άρθρα