Στην Ισπανία, εκτός κι αν…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Βαλένθια και Λαμποράλ έχουν στο στόχαστρο τους τον Σέρβο όργουορντ

Το μέλλον του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Και όσο υφίσταται αυτό, τόσο διατηρούνται ζωντανές οι ελπίδες του ΑΡΗ ότι θα μπορέσει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αθήνα για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η Ισπανία, όπου Βαλένθια και Λαμποράλ Κούτσα τον έχουν στο στόχαστρο τους. Από την τελευταία είναι πουο Γιάνκοβιτς περιμένει και πρόταση, όμως όσο δεν ξεκαθαρίζει το καθεστώς με τον Χάνγκα, η περίπτωση της Λαμποράλ δεν έχει μεγάλη τύχη.

Από την ελληνική αγορά, πέραν του ΑΡΗ υπάρχει και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον παίκτη. Για να τον εντάξει όμως στο δυναμικό της, πρέπει πρώτα να λύσει την συνεργασία της με τον Χέρστον, το οποίο δεν αποδεικνύεται εύκολο. 

Στην πρωτεύουσα εκτιμούν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα το μέλλον του Γιάνκοβιτς θα ξεκαθαρίσει, δίνοντας ελπίδες στον ΑΡΗ εφόσον δεν προκύψει κάτι ουσιαστικό από την Ισπανία για τον Σέρβο φόργουορντ. Αρκεί φυσικά να υπάρχει και μία ταύτιση στο οικονομικό, όπου για την ώρα η διαφορά ανάμεσα σε ΑΡΗ και παίκτη είναι μεγάλη.

Προτεινόμενα Άρθρα