Καμπερίδης: "Αφιερωμένη η σημερινή νίκη στον Γιάννη Βρούσγο"

από Γιώργος Γκάτος

Στα αγωνιστικά θέματα, ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη.

“Να ξεκινήσουμε από τα πιο σοβαρά θέματα. Θα ήθελα να συλλυπηθώ και να αφιερώσω τη νίκη στον Γιάννη τον Βρούσγο που χάθηκε τοσο άδικα. Ήταν πάντα μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα θα μας λείψε. Θα ήθελα για το παχνίδι, να συγχαρώ τους παίκτε ςκαι τους συνεργάτες μου που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Η ομάδα προφανώς είχε πίεση, εξαιτίας της εικόνας της και των αποτελεσμάτων. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μι αομάδα με ποιότητα και ταλέντο. Αυτό έκανε πιο δύσκολο το έργο μας. Τα παιδιά έδωσαν τη ψυχή τους με τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα εξαιτίας της έλλειψης ρυθμού. Στο τέλος δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο.”

Για το πόσο χρήσιμη ήταν η σημερινή νίκη:

“Προφανώς κάθε νίκη είναι χρήσιμη. Όσο πιο δύσκολος ο αντίπαλος, τόσο πιο χρήσιμη η νίκη για την ψυχολογία μας. Δείξαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε σε υψηλότερο ρυθμό. Ήταν ζητούμενο που δεν είχαμε πετύχει. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, έρχεται η αναμενόμενη πίεση. Ελπίζω να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη.”

Για το ότι ο πάγκος γύρισε το παιχνίδι:

“Έχουμε παιδιά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Φαινόταν από την εξέλιξη του αγώνα ότι αυτό θα μπορούσε να μας βάλει σε τροχιά νίκης.”

Προτεινόμενα Άρθρα