«Από τις φανέλες μου θα αγοράσουμε τον Πογκμπά»

από AllAboutARIS

Ο νέος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε πως ο Πολ Πογκμπά μπορεί να αποκτηθεί από το κέρδος που θα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις φανέλες του!

Με τον Πολ Πογκμπά να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε να τοποθετηθεί κατάλληλα, κλέβοντας για άλλη μια φορά την παράσταση. 

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε ο Πογκμπά θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού οι “κόκκινοι” θα πρέπει να δώσουν 120 εκ. ευρώ στην Γιουβέντους, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Γκάρεθ Μπέιλ από το 2013 και την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης από την Τότεναμ.

Αν και τα λεφτά  είναι πολλά και οι Άγγλοι θα δυσκολευτούν να τα βρουν, ο Ζλάταν τους έχει βρει την λύση αφήνοντας για άλλη μία φορά άφωνους τους δημοσιογράφους. 

«Αυτό που ακούω συνέχεια είναι ότι ο Πολ Πογκμπά είναι πολύ ακριβός και άλλα τέτοια. Μόνο και μόνο οι πωλήσεις από τις φανέλες μου θα φτάσουν για να τον αγοράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε ο μεγάλος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα