Υπογράφει ο Παυλίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στα γραφεία της ομάδας αναμένεται εντός της ημέρας ο Μπάμπης Παυλίδης ώστε να οριστικοποιήσει την παραμονή του στον ΑΡΗ.

Ο Έλληνας μέσος, κατά πάσα πιθανότητα, θα κληθεί κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το «πράσινο φως» για την παραμονή του.

Στο προσκήνιο άλλοι τέσσερις

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν πάντα οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Ντούνη, Τσουμάνη, Ρόβα και Καζναφέρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία εχθές  με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενημερώνοντάς τους ότι τους υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν. Οι τέσσερις παίκτες θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για να δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και παράλληλα να συζητήσουν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους και τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Χρήστου Ιντζίδη, αυτό το χειρίζεται προσωπικά ο Νίκος Αναστόπουλος. Με τον Έλληνα στόπερ συνεχίζει να υπάρχει μια διαφωνία στο οικονομικό, όσον αφορά τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου που του προσφέρει ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα